Jump to content


Photo

Mobile Nav Menu not working


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 pathstone

pathstone

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Framework Version:3.6
  • Country: Country Flag

Posted 26 August 2013 - 11:21 PM

The nav menu appears on my Samsung s2 but the button does not display the menu. It does nothing. What am I missing here?



#2 Jake

Jake

    Advocate

  • Premium
  • 565 posts
  • LocationNC, USA
  • Country: Country Flag

Posted 27 August 2013 - 03:59 PM

Hi Pathstone - Would you mind sharing the URL to the site in question so we can investigate further?



#3 pathstone

pathstone

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Framework Version:3.6
  • Country: Country Flag

Posted 28 August 2013 - 05:39 PM

http://epxbody365.com

#4 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 28 August 2013 - 06:46 PM

I don't know if you've selected the menu in Theme Locations in Dashboard > Appearance > Menus, and enable drop down menus in your PageLines settings.

 

Without selecting the menu and assigning it to Theme Locations and enabling drop down menus, then the site can't display any drop downs. Check the Menus area as described above and your settings at Dashboard > PageLines > Site Options.



#5 pathstone

pathstone

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Framework Version:3.6
  • Country: Country Flag

Posted 28 August 2013 - 10:18 PM

I have and the drop down works fine on a desktop computer browser but just get a none functioning box on the mobile browser. Not very "responsive"!

#6 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 28 August 2013 - 11:11 PM

I don't see any drop downs on Firefox on my laptop at all. 



#7 pathstone

pathstone

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Framework Version:3.6
  • Country: Country Flag

Posted 29 August 2013 - 02:09 AM

Thay is because I removed Child Pages in an effort to troubleshoot this problem. I thought that maybe the Child Pages were causing it. Removed them and no change.

#8 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 29 August 2013 - 04:37 PM

Hi there, when I shrink the page in firefox I'm getting and error/void notification when pressing the mobile button on your site.

 

Do you have any scripts or plugins which could be conflicting with the js? If you have third party plugins installed, try disabling to see if the button becomes active again.