• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Magazine Layout not working?

Question

Posted · Report post

I have my blog page set to magazine layout, and I've chosen ZERO full-width layout post. Each post is showing up with the title, excerpt . . . AND the entire post in the layout (in the columns not full-width). How do I change this? I'd like JUST the title and excerpts. My site is not live, so I can't provide a link yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

32 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

my reading settings are set to "summary" in my WP dashboard, and in the drag-and-drop PL, I have NOT checked show full posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

also deactivated all my plugins, so it is not a plugin issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi Leah,

 

There's a checkbox right under the dropdown for full-width posts that I suspect may be the issue. You'll see what I'm referring to here http://d.pr/i/yzWJ, can you confirm it's not checked? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

it is NOT checked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

here is a screenshot - you'll see the excerpt under the title of the post, and then the actual full post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hello Leah

 

Could you send us an Admin logon for your site to hello at pagelines dot com and and i will log on and take a look for you. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

sure thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Leah - please can you disable all non-pagelines plugins and let us know when you have done this. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Done.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Ok, this is extremely weird I must say and one I can not recreate either.

However, there are a number of issue related to your debug info, which is related to your server configuration, this may well be the cause of your issue.

 

PHP Safe Mode : Yes!
PHP Open basedir restriction : Yes!
PHP User : Posix functions are disabled on this host!
 
Therefore, you need to contact your web host provider and ask them to resolve the following. ONce they have please reply here if the issue persists.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Contacted my server guy. I'll keep you posted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

My server guy changed all the settings to what you requested, and now not only is it not showing up properly, magazine mode appears to not be working at all. Thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Cleared my cache, of course.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

still having issues - help! I need to launch this site sooon - thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

So now it's worse - my blog page is not propegating properly - default template does not appear to have the "rapid tabs" or whatever they're called with Recent posts, etc. Also, favicons not showing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I have the same problem. I am not using the PRO DMS and saw that magazine style (and lots of other options) are PRO now....!! Could that be the issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

OH that would be not nice. Ok we'll wait to find out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

No not nice. More features are skipped now and grey in free version

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hello Leah 

 

Checking your debug info - http://studiojew.com/?pldebug=1 shows that aformentioned server  issues are not corrected. 

 

PHP Safe Mode : Yes!
PHP Open basedir restriction : Yes!
PHP User : Posix functions are disabled on this host!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Martin Davies why is it that magazine layout is a pro feature now with this new release?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Ok made the request to server person again. I changed the PHP safe mode myself, everything else he has to do.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I forwarded my server guy's email to help at pagelines.com - now the content sidebar on the blog page is also missing. 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hello Leah - just responding to yours and Dougs email now. 

 

Hansonexperience. we just checked and Magazine layout isn't a pro feature. are you seeing information to the contrary?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Martin Davies yes. I will make a screenshot from Pagelines dashboard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0