Jump to content


Photo
CodeGlow

Code Glow Styles Not Showing Up



  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 James Giroux

James Giroux

    Community Director

  • Moderators

  • 148 posts
  • LocationOttawa, Canada
  • Framework Version:Developer
  • Country: Country Flag

Posted 26 August 2013 - 01:21 AM

Hey Evan,

 

So, I've got a fresh install of 1.0.2 and for some reason the code glow settings won't take.  I'm not sure if this is related to the plugin or my setup but I've not had problems with it in the past.  When I upgrade a previous version it seems to work but on this fresh install it seems to have issues.  Just thought I'd let you know.  

 

Cheers,

 

James.



#2 Evan Mattson

Evan Mattson

    Super Member

  • Members

  • 220 posts
  • LocationAnn Arbor, MI
  • Framework Version:latest stable & beta releases
  • Country: Country Flag

Posted 26 August 2013 - 05:04 AM

Thanks James, I'll look into it!



#3 Evan Mattson

Evan Mattson

    Super Member

  • Members

  • 220 posts
  • LocationAnn Arbor, MI
  • Framework Version:latest stable & beta releases
  • Country: Country Flag

Posted 26 August 2013 - 04:12 PM

Hey James, can you walk me through the steps you're taking and what you're seeing (or not seeing)?



#4 James Giroux

James Giroux

    Community Director

  • Moderators

  • 148 posts
  • LocationOttawa, Canada
  • Framework Version:Developer
  • Country: Country Flag

Posted 26 August 2013 - 04:17 PM

Hey Evan,

 

Honestly, I think it's probably an isolated issue.  I did a migration from a flywheel multisite to stand-alone site and so it could be related to DB issues there.  I just did a clean install and it worked fine (for another site) so I'll try reinstalling the whole thing again.  Are there any known conflicts with other plugins?  It's a live site so I can't deactivate them all one-by-one but thought I'd check anyway.

 

James.



#5 James Giroux

James Giroux

    Community Director

  • Moderators

  • 148 posts
  • LocationOttawa, Canada
  • Framework Version:Developer
  • Country: Country Flag

Posted 26 August 2013 - 04:19 PM

To follow up, a fresh install of the plugin didn't work.  Looks like there might be some DB stuff that needs to be fixed, i'll connect with Flywheel and see if we can get it sorted.  Thanks Evan!

 

James.



#6 Evan Mattson

Evan Mattson

    Super Member

  • Members

  • 220 posts
  • LocationAnn Arbor, MI
  • Framework Version:latest stable & beta releases
  • Country: Country Flag

Posted 26 August 2013 - 05:40 PM

Code Glow is a little bit different in that all of the options are stored as user meta. Perhaps it's a multisite thing but I've used it on multisite myself with no noticeable problems so.. let me know what you find!  







Also tagged with one or more of these keywords: CodeGlow