Jump to content


Photo
ContentBox

RapidTabs styles changed when I moved site

rapidtabs

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 KristaD

KristaD

    Member

  • Members
  • 26 posts
  • Country: Country Flag

Posted 24 August 2013 - 07:51 PM

Hi there,

 

I loaded my site onto a new host last night (new domain as well) and I noticed that the Rapid Tabs section now has lines around it with a different look. I am trying to remove the lines and the way the tabbed section looks and return it to default. http://officialgenal...previewdns.com/

I tried messing with CSS but nothing is happening. Thanks for your help in advance.

 

--NOTE: I signed out and the RapidTabs section went back to normal. This is happening only when I'm signed into DMS. I also noticed my DMS control panel has some weird styling as well.



#2 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 16923 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 25 August 2013 - 07:29 AM

Hi,

 

Can you provide a screenshot of your issue please when you're signed in.



#3 onespirit

onespirit

    Advanced Member

  • Members

  • 45 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 March 2014 - 11:55 PM

Ya I'm having this problem too!

 

Screen shots:

 

1) rapid tabs in blog side bar,  2) section option styling:

Attached File  Screen Shot 2014-03-19 at 5.49.11 PM.png   106.7KB   1 downloads

 

What's the fix?

 

Thanks,

Joseph


Edited by onespirit, 19 March 2014 - 11:56 PM.


#4 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 20 March 2014 - 12:29 AM

Hi Joesph

 

Unfortunately the second screen shot hasn't come through can you please repost.

 

Are you using the same version of DMS on both sites? Or is the new site using a new version? Can we have a link to the live site so we can check what css is being applied.



#5 onespirit

onespirit

    Advanced Member

  • Members

  • 45 posts
  • Country: Country Flag

Posted 20 March 2014 - 03:25 PM

The second screen shot is not a second site it is to the admin area of the same site.

 

The styling bug seems to effect rapid tabs and some admin styling for 

 

<ul class="tabs-nav unstyled ui-tabs-nav ui-helper-reset ui-helper-clearfix ui-widget-header ui-corner-all" role="tablist" style="max-height: 243px;">
 
live site:
 


#6 onespirit

onespirit

    Advanced Member

  • Members

  • 45 posts
  • Country: Country Flag

Posted 20 March 2014 - 04:09 PM

heres the admin screen shot

 

Attached File  Screen Shot 2014-03-19 at 5.51.55 PM.png   93.58KB   0 downloads

 

DMS version is 1.1.8


Edited by onespirit, 20 March 2014 - 04:10 PM.


#7 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 21 March 2014 - 09:38 AM

Hi there, on the live site i see http://screencast.com/t/K8WAkMUD0qG does it only display with the additional code when logged in? Have you tried deactivating any third party plugins to see if the styling is being applied from a class used elsewhere?







Also tagged with one or more of these keywords: ContentBox, rapidtabs