Jump to content


Photo
Hero Nav

Hero Nav not found after I moved my blog to another host



Best Answer KristaD , 24 August 2013 - 07:29 PM

Hey Evan... I've fixed it! I am not sure what I did, but I just re-uploaded everything again and it seems fine now. Thanks!!

Go to the full post


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 KristaD

KristaD

    Member

  • Members
  • 26 posts
  • Country: Country Flag

Posted 24 August 2013 - 10:18 AM

Hi there,

 

I moved my site over today to another web host and I didn't see Hero Nav in my pagelines sections area. I downloaded off of my PL account again and FTP'd it over to the sections folder. I do not see hero nav at all. Can you please assist me ASAP as I have a deadline this weekend. I had the site perfect on the old host! oh well, thanks in advance for your help.



#2 Evan Mattson

Evan Mattson

    Super Member

  • Members

  • 220 posts
  • LocationAnn Arbor, MI
  • Framework Version:latest stable & beta releases
  • Country: Country Flag

Posted 24 August 2013 - 02:29 PM

Hey there,

 

First of all, some important information: it sounds like you are using the latest version of Hero Nav if you re-downloaded it - what version of PageLines?

 

My guess is that if you're using DMS, maybe the plugin simply isn't enabled?



#3 KristaD

KristaD

    Member

  • Members
  • 26 posts
  • Country: Country Flag

Posted 24 August 2013 - 07:19 PM

Hi there Evan! Yes, I just re-downloaded Hero Nav last night and I am using the newest DMS update. Am I supposed to put the folder in Plug-Ins or sections?



#4 KristaD

KristaD

    Member

  • Members
  • 26 posts
  • Country: Country Flag

Posted 24 August 2013 - 07:29 PM   Best Answer

Hey Evan... I've fixed it! I am not sure what I did, but I just re-uploaded everything again and it seems fine now. Thanks!!







Also tagged with one or more of these keywords: Hero Nav