• 0

Doesn't work with Domain mapping and multisite


Question

Posted · Report post

Hello!
 
 
Seems to be a problem with the multisite-functionality. I can't get it to work with mapped domains.
 

This is what I get: 

XMLHttpRequest cannot load http://redrabbitracing.wunderweb.se/admin/admin-ajax.php. Cannot make any requests from null. 

And the mapped domain is http://redrabbitracing.se

 

Oh, and the /admin/-path is correct, even though you might expect wp-admin there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hi,

Can you tell us how you achieve the domain mapping please.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Do you have a Developer's License for DMS?  That's required for DMS on Multisite.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi!

 

Yes, I do.

 

This has to be an issue with how DMS handles AJAX and admin-ajax.php

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

DMS, I'm told, has been fully tested with multisite.

 

The error you're receiving, which includes http://redrabbitracing.wunderweb.se/admin/admin-ajax.php is not related to DMS, as far as I can see.  It looks like something is missing in a setting, somewhere, outside the scope of DMS.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

It's working fine for my install.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now