Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

PlatformBase recognized as a Broken Themes

Question

Posted · Report post

I uploaded both "PlatformPro" and "PlatformBase" to the Themes folder. I can activate "PlatformPro" but "PlatformBase" is shown as a Broken Themes. The theme's page says:

The following themes are installed but incomplete. Themes must have a stylesheet and a template. Name Description PlatformBase The parent theme is missing. Please install the "PlatformPro" parent theme.
As I said the theme "PlatformPro" is installed and can be activated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Posted · Report post

Read the other threads - you either need to WAIT till they admit the error and fix this or do the edit yourself so the pro "recognises" the correct platform pro lettering - it an upper case and lower case issue!! Then try the drag and drop - it's not working either. ;o)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I read all the other posts here under PlatformPro: http://www.pagelines.com/forum/forum.php?id=11 Nobody has addressed this issue. What thread are you referring to? What needs to be upper case?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have the same issue. Is it the line is sytle.css Template: PlatformPro that needs to be changed to Template: platformpro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

As mentioned in the linked discussion linked to, Here are the possible solutions: 1)The problem is that the theme folder is called "platformpro" and the Base theme looks for "PlatformPro". If it is hosted on unix boxes, capitals and small letters are not the same. Just look at style.css in the Base theme folder, and fix it by writing "platformpro" in these lines:

Template: PlatformPro
	
	/* ======================= */
	/* = Get PlatformPro CSS = */
	/* ======================= */
	
	/* Get Core CSS */
	@import url('../platformpro/core/css/core.css');
	
	/* Get Dynamic CSS */
	@import url('..platformpro/core/css/dynamic.css');
	
	/* Get Theme-Parent CSS */
	@import url('../platformpro/css/theme.css');

IF #1 DOES NOT WORK, try #2 below. 2)I simply changed the main Platform Pro theme folder name to "PlatformPro"(instead of "platformpro") to P's being in caps and this worked when #1 didn't work. ...These are both temporary fixes and Pagelines need to fix this and many other issues in the next update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

My site has been updated with 1.0.9 and is fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Did everybody get the update that fixes these issues? v 1.0.9?

Share this post


Link to post
Share on other sites