• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Quickslider makes content shift 1px


Question

Posted (edited) · Report post

Hi, i've used the quickslider on each side of a two columns and when the images change the content in between shift 1px to the left or right.

Visit this site to see what i mean (just wait for 7sec to see the change): http://www.fotballhore.no

 

and it only happens when use the slide function, not fade.

 

Why is this happening, annoying for the readers of course. :/

Edited by wwconsult

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hi  wwconsult

Please, you can try add to the "Custom Code"

 

.row .span8, .row-fluid .span8, .editor-row .span8 {
    width: 66%;}

 

Your width is 65.9574%, 1px

;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi  wwconsult

Please, you can try add to the "Custom Code"

 

.row .span8, .row-fluid .span8, .editor-row .span8 {
    width: 66%;}

 

Your width is 65.9574%, 1px

;)

 

Thanks for the tip, but unfortunally it didn't work... :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi,

 

I am not seeing the issue, the slides switch without any shift in content.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi,

 

I am not seeing the issue, the slides switch without any shift in content.

 

Seems to be in Chrome only. And it looks like s*** in Opera... Opera isn't meant for DMS i guess...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Your site looks exactly the same in Opera as it does in Chrome. http://cl.ly/image/1A1Y2Z3g3s1l

 

Can you install a free app called Jing and record the issue, then provided us with the link to the recording.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Got the latest version of Opera, and it looks like the image below. But check in Chrome with the glitch that i initially asked about.

(Sorry for the big image) :)

 

screenshot_opera.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Can you provide a recoding using Jing please, as I am unable to see what the issue is. I have viewed on both Opera and Chrome and not using any issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Can you provide a recoding using Jing please, as I am unable to see what the issue is. I have viewed on both Opera and Chrome and not using any issue.

 

Ok, i'll do that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0