Jump to content


Photo
Events

Bugs in Events Section (please help)

bugs DMS

  • Please log in to reply
61 replies to this topic

#21 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 10:30 PM

You must not be doing it correctly. If you dragged the section onto the page it will show up. You have to publish and refresh the page.



#22 GOTO11

GOTO11

    Advanced Member

  • Members

  • 58 posts
  • LocationAmsterdam
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 10:30 PM

Now it's there!



#23 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 10:32 PM

Great.. There's a bug with the single event page. I'm fixing right now.



#24 GOTO11

GOTO11

    Advanced Member

  • Members

  • 58 posts
  • LocationAmsterdam
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 10:33 PM

It's working. I see the date icons, blue hover works and filtering works to

 

But i had the blogstyle listing of the events first on this page (with the thumbnail an excerpts)

 

How do i get that back in?



#25 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 10:35 PM

You can just drag back in the postloop if you want to just show them as regular blog posts.

 

OK I updated Events. It's now at 1.1.1. This will fix the single event page. You can download new version at launchpad.



#26 GOTO11

GOTO11

    Advanced Member

  • Members

  • 58 posts
  • LocationAmsterdam
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 10:36 PM

Great.....launchpad?? ( i feel really stupid, sorry;_)



#27 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 10:37 PM

Ya this should be in http://launchpad.pagelines.com OR http://pagelines.com/my-account. Honestly not sure which. :(



#28 GOTO11

GOTO11

    Advanced Member

  • Members

  • 58 posts
  • LocationAmsterdam
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 10:59 PM

Nick, it is SO confusing...

 

Listen, i did what you told me. Dragged EVENTS onto a section on the /events page. Then i see the date icons with the blue hover and everything. It's working!

Then i go back to the home page where i had and want these date icons...it shows up but the blue hover and filtering doesn't work. I flushed cash (2 times) refreshed the page..

Still nothing

 

THEN

 

When i try to drag a 'post-loop' section on the events page (where the properly functioning date-icons are) that doesn't work. 

 

Where do i go wrong?

 

Thanks

Frank



#29 GOTO11

GOTO11

    Advanced Member

  • Members

  • 58 posts
  • LocationAmsterdam
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 11:09 PM

if you look at the website you will see what i mean



#30 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 11:11 PM

I don't understand what is confusing. You drag the section onto the page, and you publish the page. If you dont' want the events section on the page, then use the postloop section. I thought ou mentioned this was working?



#31 GOTO11

GOTO11

    Advanced Member

  • Members

  • 58 posts
  • LocationAmsterdam
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 11:13 PM

Please look at my page. You can see on the home page that the section is not working properly.



#32 GOTO11

GOTO11

    Advanced Member

  • Members

  • 58 posts
  • LocationAmsterdam
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 11:13 PM

The gravity form integration is also not working



#33 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 11:17 PM

There is no section on your page. Did you publish the site?



#34 GOTO11

GOTO11

    Advanced Member

  • Members

  • 58 posts
  • LocationAmsterdam
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 11:19 PM

now it is



#35 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 11:23 PM

So you have it working now?



#36 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 11:25 PM

Fixed the gravity form issue. Line #640 on section.php. 

<?php if(function_exists('gravity_form()'))

 

change to

 <?php if(function_exists('gravity_form'))



#37 GOTO11

GOTO11

    Advanced Member

  • Members

  • 58 posts
  • LocationAmsterdam
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 11:27 PM

I thought i was publishing all the time, but apparently not.

 

NOW you can see the difference on the home page and (green button) to the events page.

 

What i want is the home page like it is (with working date-icons) and a blog roll on the events page

 

Hope this is clear to to you



#38 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 11:28 PM

So you would like to assign the events page as teh home page? That's a little outside the scope of this section. That goes into Wordpress stuff. If you have the section working please let me know. It seems you have everything working as it should be, as far as the section goes.



#39 GOTO11

GOTO11

    Advanced Member

  • Members

  • 58 posts
  • LocationAmsterdam
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 11:34 PM

OK, this is exactly what i meant in my first post that the general concept (maybe of DMS altogether ) is not very clear, to me at last.

 

I'll try to understand what you just said but at this moment i do not get the logic.

 

Do i need to install another update for the gravity form, cause here's it's not working.. i will flush again, maybe that will do the trick



#40 GOTO11

GOTO11

    Advanced Member

  • Members

  • 58 posts
  • LocationAmsterdam
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 11:37 PM

http://www.goto11eve...events-eb-modal

 

no gravity form







Also tagged with one or more of these keywords: Events, bugs, DMS