• 0

Events Bugs in Events Section (please help)


Question

Posted · Report post

Hi Nick,

 

Second try to post this one, one more 'bug' i have found ;-)

 

Hope to get a reply now soon.

 

I experience a lot problems with the EVENTS section:

 

  1. Gravity form does not show up when i fill in the de ID number.
  2. The Single Event shortcode is very unclear to me. Nothing i put in seems to make any difference.
  3. The date icons do not turn blue as i hover over them like on the demo site
  4. The date icons icons won’t sort by month
  5. The event agenda doesn't scroll with mouse like in the demo.
  6. Shouldn't it be a good idea to have the month also noted in the single-event?

www.goto11events.nl

 

Thanks!

 

Frank

Share this post


Link to post
Share on other sites

61 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Nick, it is SO confusing...

 

Listen, i did what you told me. Dragged EVENTS onto a section on the /events page. Then i see the date icons with the blue hover and everything. It's working!

Then i go back to the home page where i had and want these date icons...it shows up but the blue hover and filtering doesn't work. I flushed cash (2 times) refreshed the page..

Still nothing

 

THEN

 

When i try to drag a 'post-loop' section on the events page (where the properly functioning date-icons are) that doesn't work. 

 

Where do i go wrong?

 

Thanks

Frank

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

if you look at the website you will see what i mean

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I don't understand what is confusing. You drag the section onto the page, and you publish the page. If you dont' want the events section on the page, then use the postloop section. I thought ou mentioned this was working?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Please look at my page. You can see on the home page that the section is not working properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

The gravity form integration is also not working

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

There is no section on your page. Did you publish the site?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

now it is

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

So you have it working now?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Fixed the gravity form issue. Line #640 on section.php. 

<?php if(function_exists('gravity_form()'))

 

change to

 <?php if(function_exists('gravity_form'))

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I thought i was publishing all the time, but apparently not.

 

NOW you can see the difference on the home page and (green button) to the events page.

 

What i want is the home page like it is (with working date-icons) and a blog roll on the events page

 

Hope this is clear to to you

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

So you would like to assign the events page as teh home page? That's a little outside the scope of this section. That goes into Wordpress stuff. If you have the section working please let me know. It seems you have everything working as it should be, as far as the section goes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

OK, this is exactly what i meant in my first post that the general concept (maybe of DMS altogether ) is not very clear, to me at last.

 

I'll try to understand what you just said but at this moment i do not get the logic.

 

Do i need to install another update for the gravity form, cause here's it's not working.. i will flush again, maybe that will do the trick

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Did you see my message above about the form?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

hahaha, i did not understand that i have to put that code somewhere.

 

Can you please help me locate that file in the WP dashboard for me?

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

You can just redownload the section again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thanks, that's working.

 

Another point; 

 

I've been struggling for quit some time with the [event_single] short code .

 

I think this isn't a bug but i just do not understand the logic of this particular short code.

 

Would you be so kind to write one simple full example?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I know that page VERY well now ;-)

 

[event_single id="5472" b1-type="info" b1-link="http://www.goto11events.nl/jumpstartyourlife" b2-link="http://www.goto11events.nl/registration" ebid="7784643077"]Balls and Bullets![/event_single]

 

Whatever i put in, it just does't change anything.

 

I must be missing a very simple thing!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Looks like it's working to me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Huh....where do you see the button title 'Ball and Bullets' for instance?

 

Why doesn't the eventbrite form show up?

 

How can i get the title for button two?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I'm now thoroughly confused. When you click the green link it goes to the event page. I don't understand what issue you are facing now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

On this page: http://www.goto11eve...stratie-select/

 
I try to put in  single event short codes
 
This is the first short code:
 
[event_single id="5472" b1-type="info" b1-link="http://www.goto11eve...mpstartyourlife" b2-link="http://www.goto11events.nl/registration" ebid="7784643077"]Balls and Bullets![/event_single]
 
1. I do not see the button title 'Ball and Bullets' for instance?

 

2. The eventbrite form doesn't show up

 

3. How can i get the title for button two? (and all the other attributes?)

 

4. b1-type="info" has no effect.

 

5. If i remove the bi-link the first button keeps directing to that url (tied to the post id  i guess)

 

Anyway..  on my computer nothing has a effect.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now