Jump to content


Photo
Navable

Navable mobile menu not working when RevSlider is used.

Navable and Rev Slider

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 markwphoto

markwphoto

    Advanced Member

  • Members

  • 40 posts
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 07 August 2013 - 03:52 PM

I was using RevSlider for a full with slider but I noticed that on my mobile device the Navable menu does not work all the time. Every once in a while the menu will take me to the page I want to select but most the time it doesn't. If I manually type in different page the mobile menus work fine until I go back to the page with RevSlider. I don't have this issue using the Quick slider. Could this be a Z-index issue or something?

 

Thanks, 

Mark



#2 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 08:43 PM

Hey Mark!

sorry about the late response been kinda crazy round these parts. Do you have a link i can check this out on?



#3 markwphoto

markwphoto

    Advanced Member

  • Members

  • 40 posts
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 09:15 PM

Sure. You can see it on http://www.markwphoto.com. It's on the main page. I've only tried it on my Galaxy S3 but it occurs in both the default browser and chrome.

Also, Thanks for getting back with me!

#4 markwphoto

markwphoto

    Advanced Member

  • Members

  • 40 posts
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 09 August 2013 - 10:47 PM

Just noticed I accidentally dragged RevSlider in the header but I won't be able to update our until late tonight when I get home.

#5 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 10 August 2013 - 01:16 PM

Sweet lemme know when it's back up! I'll try to test the 2 today and see what I come up wiht.

 

BTW just released a few new galleries on my store

http://nickhaskins.co

 

you might light the Horizon theme, as it seems to be exactly what you built

 

http://horizon.nickhaskins.co

 

( I was a pro photographer for many years).



#6 markwphoto

markwphoto

    Advanced Member

  • Members

  • 40 posts
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 10 August 2013 - 01:44 PM

I've actually got it back up now. I'll check out horizon too! Thanks



#7 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 10 August 2013 - 01:57 PM

Hey Mark!

Just fired it up but can't see anything out of the ordinary. A few of your links are actually pointing back to the home page. Maybe that's confusing things?

 

http://screencast.com/t/PqoQiIzo

 

Nick



#8 markwphoto

markwphoto

    Advanced Member

  • Members

  • 40 posts
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 10 August 2013 - 02:07 PM

Those I'm aware of. However when trying to change to the contact page which is a different link, it just stays on the homepage.  I just temporarily removed the other links and just left the contact page and blog but it still has the issue. 



#9 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 10 August 2013 - 02:09 PM

Hmm. When I click on the contact link it goes straight to the contact page. I tried a few times and seems to be OK?



#10 markwphoto

markwphoto

    Advanced Member

  • Members

  • 40 posts
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 10 August 2013 - 02:30 PM

Here's a screenshot from my Galaxy when I click the link:
 
9477124349_16a21583bc_b.jpg

 

The contact text link doesn't highlight, I just get the rectangular blue outline and it takes me back to the main page. If I manually type in the contact url and the go back to the Under Construction link then the Under Construction text link will highlight in blue and take me back to the home page. You'll also notice in the screen capture that the rectangular highlight is not directly over the text. When I go from the contact page back to the Home/under construction page the highlight flashes directly over the text for a brief second before the text is highlighted. I hope this makes sense. 



#11 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 11 August 2013 - 03:16 PM

Hmm. Lemme try some things. iOS doesn't so this so must be android specific.







Also tagged with one or more of these keywords: Navable, Navable and Rev Slider