• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Trouble uploading images for sliders.


Question

Posted · Report post

Hi, 

I have just started and am trying to upload my media Library images in to the sliders.  Once in my Library, I cannot get back to my page and no image is loading.

What am I missing?

Thanks in advance, 
Lindsay

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

You should probably upload the image to the background field of your feature slide using the built-in upload function.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I cannot seem to upload any images through the build in function, background, sliders etc.  Is this just because I am on the Lite version?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi

I use the Lite Version too

If you are speaking about de QuickSlide you need 

 

Once the QuickSlider is added to your site, you can then click the little pencil (Edit) on the top left and the editing options are opened in the Edit screen (the lower half of the screen, where you can upload images, set transitions, options, etc.

Captura%2520de%2520pantalla%25202013-08-

 

If you want to add some image yo tour library, edit your image and copy/paste the link

Captura%2520de%2520pantalla%25202013-07-

I hope this help you

;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thank you. I really appreciate your full explanation.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

No problem, happy to help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0