• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Accordions Page Disappears

Question

Posted · Report post

Hi,

 

When I activate the accordions section on a page, the page disappears..

 

And its not just the content, I mean everything...

 

http://zekgroup.wpengine.com/about/team/

 

As soon as I click hide accordions, everything goes back to normal.

 

Any ideas why?

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Updating Pagelines did the trick (I couldn't update last week because I couldn't login through the dashboard).

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi,

 

Thanks for sharing the link. When I look at the page there is a jQuery error from Nav Classic. Try hiding Nav Classic on that page and add Accordions back and see what happens.

 

If still a blank page, let me know, I'll take a look and see if there is another error.

 

We'll get it working.

 

Ellen

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi Ellen,

 

I tried hiding the Nav Classic and it still isn't work, so I removed it completed and added the standard navbar... But nothing still...

 

Regards,

Cait

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Hi Cat,

 

It looks like you are using Pagelines version 2.4.1. What version of Accordions do you have (you can see the version if you go to Pagelines --> Store --> Your Added Sections on your site.

 

If the Accordions version is 1.3 I think the problem could be that you need to update Pagelines to the latest version. I updated Accordions to work with DMS as well as Pagelines version 2 but some of the new functions you need to have the latest update of version 2. You can get that at http://www.pagelines.com/launchpad/member.php. It should be version 2.4.4.

 

Try updating everything and see if the problem goes away.

 

Let me know what happens.

 

Ellen

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Great, glad that everything is working now.

 

Ellen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0