• 0

Navable Menu Collapse


Question

Posted (edited) · Report post

I am having a strange issue where the Navable menu appears to be collapsed into a list.  This has been the case since the first time I dropped the section into the header.  I can't figure out what I'm missing.  Appreciate the help.

 

Screencap: https://www.dropbox.com/s/2j1tcjhywb8r2ob/navable.png

 

Edited by mikethomastv

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Is this happening in Mobile view on your device, or, on a regular view on a computer or laptop?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Rob this is happening in my desktop browser, both Chrome and Safari, even when the page is expanded the width of a 27inch cinema display. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

mikethomastv, it looks like a corrupt installation.  I'm not sure yet, how to fix that. Navable is a 3rd party product, so I've asked the developer to chime in. He may have some direct insights.

 

He'll see this after 5PM Pacific Time tonight and is pretty good about quick replies.  Apologies for the delay.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thanks for the reply Rob.  Is it worth a try to remove navable from the sections folder, re-download and install?  

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I'm hestitant to say to do anything because it's 3rd party, but I suppose it couldn't hurt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Rob while I have you here, my Rev Slider is not showing up in the Safari browser specifically.  Could these things be related?  

 

Here's what I'm seeing » https://www.dropbox.com/s/iygtryfixuiid3v/rev.png

 

Thanks for all the help, I know how busy you guys are. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

It could be.  That's odd, but it's also possible you don't have jquery or ajax loaded in Safari.  They're essential, I think for many of the transitional things, like sliders.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I am having the same problem on Chrome as well.  I am having some really wacky issues across the board now.  I am on DMS Version 0.9.6 - is this the latest version? It's riddled with bugs, I am becoming extremely frustrated.  If not I guess I am unsure how to update the DMS.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

To fix the navable issue, and without seeing a link, I can only guess that you need to flush your LESS. Go go Resets--->Flush Caches. Also, please make sure you DO NOT have the pagelines-sections plugin active. Delete it all the way. Its not used in DMS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now