Jump to content


Photo

Page looks weird, and can't find pagelines toolbar.


Best Answer supermarketcreative , 29 July 2013 - 08:05 PM

fixed the issue, apparently there was an additional space added before the <?php in the index.php file,

deleted space and saved file all is fine and my DMS tool bar is now present.

Go to the full post


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 supermarketcreative

supermarketcreative

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • LocationMiami
  • Country: Country Flag

Posted 29 July 2013 - 12:55 PM

dms-1.pngdms-2.png

 

 



#2 supermarketcreative

supermarketcreative

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • LocationMiami
  • Country: Country Flag

Posted 29 July 2013 - 01:22 PM

not sure what I am doing wrong. but doesn't work for me.

seems like something in theory i could get behind and support, only if i can really test it.

 

 

http://supermarketcr...test/?page_id=9

http://supermarketcr...e.com/dms-test/



#3 supermarketcreative

supermarketcreative

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • LocationMiami
  • Country: Country Flag

Posted 29 July 2013 - 05:58 PM

weird, page looks fine in safari, not chrome though. and safari doesn't show dms toolbar.



#4 supermarketcreative

supermarketcreative

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • LocationMiami
  • Country: Country Flag

Posted 29 July 2013 - 08:05 PM   Best Answer

fixed the issue, apparently there was an additional space added before the <?php in the index.php file,

deleted space and saved file all is fine and my DMS tool bar is now present.



#5 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 29 July 2013 - 08:09 PM

Happy to hear its resolved.



#6 bncb2000

bncb2000

    Newbie

  • Members

  • 5 posts
  • Country: Country Flag

Posted 06 September 2013 - 03:37 PM

Hello, I also face this problem! But I could not understand how you solved it.... Could you tell me more specifically?? Many thanks!!!
I feel super hopeless now!!!



#7 bncb2000

bncb2000

    Newbie

  • Members

  • 5 posts
  • Country: Country Flag

Posted 06 September 2013 - 03:48 PM

Unfortunately I checked my index.php file, there was no space in front of <?php ..........So I really don't know what to do now....
Please help me if any of you know how to fix my problem!



#8 Martin Davies

Martin Davies

    Advocate

  • Moderators
  • 2411 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 06 September 2013 - 05:44 PM

Hello Bncb2000

 

Please could you start you own topic and we can take a look 



#9 baptistea

baptistea

    Newbie

  • Members

  • 7 posts
  • LocationParis
  • Country: Country Flag

Posted 10 January 2014 - 12:23 PM

Same problem here.

and I can not find how to insert my license key...

and I can not start a new topic.



#10 Martin Davies

Martin Davies

    Advocate

  • Moderators
  • 2411 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 10 January 2014 - 04:23 PM

Hello Baptiste 

 

I have responded to your email with regards your access.