• 0

Custom LESS/CSS Area Not Active After Import of DMS Config File


Question

Posted · Report post

I worked on a DMS template/design on one of my websites while testing things out. After I got things like I really wanted, I performed the export function and downloaded my templates, files, configurations, etc.  I selected all options to export (Global Settings, Post Types, etc).

 

I then went into another website I have, installed DMS, activated (Developer account) and got the usual welcome, etc.etc.

 

I then went, uploaded my exported configurations and everything appeared to copy over after loading the main template I was wanting to see.  Some images aren't showing up but that's no biggie.

 

My problem is that I had about 8-10 blocks of custom css code I added to the original design and this does not show on the Custom Less/Css area so I went to just copy it over from the other site into the block area for Custom Less/CSS but the field is not active on the new site.  I can click on "Custom Scripts" and that is active and will allow me to add data but the Custom Less/CSS field is not "active" and I can't click inside or add anything.

 

Did I do something wrong?

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Reactivating the plugins, one at a time, and refreshing should tell you which caused a problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Actually, took advise from another thread on a totally different subject and disabled all plugins and then reactivated a few that I figured would NOT cause a conflict and not only did my custom css code appear but some images are now there and active/working. Will try to go through one by one now and update this post for anyone else who may have an issue with exporting and existing plugin conflicts.  I know I have a custom CSS plugin I have used so I'm betting that is the culprit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Please let us know which one it is, so that others using it can take appropriate action.  Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Funny but I have gone in and activated, one by one, all plugins I had deactivated but can't duplicate the error. I will keep this in mind though since I will be doing a 3rd project with DMS in a couple of days and will download all plugins I use now to a new install/site and see what happens. Only way I can see determining what could cause it is to install and uninstall with one plugin installed at a time...haha. Lot of work but I'll do it since I'm very curious which plugin caused the problem!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Rob

 

Found the plugin...posted this for everyone as well but this is what it was:

 

Found out for sure that if you install or have the "Shortcodes Ultimate" plugin installed (version 3.9.5 is what I was using) or install it after starting a new site, it will cause the CSS Less box to crash. Started with this plugin when debugging and after deactivating and going back in, CSS Less was fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Excellent.  Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now