• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Decker BUG - Decker not working after update to 1.3

Question

Posted · Report post

Whenever I update Decker to v. 1.3. When I go back up to my site I get an error that the number of slides do not match the number images. I deleted all the slides and recreated them. If I create one slide it works great but anything more than one I get the above error message. Any help would be appreciated. I have reverted back to a previous version for now. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

Hey There,

I just created 2 slides each with image, title, and content, and seems to work ok. Make sure you're at least on the most recent version of PageLines.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I'm currently showing I have 2.4.4. However according to the release notes 2.4.3 is supposed to be the current version. Was 2.4.4 a premature release and do I need to revert? I am running the on a multisite.  Also I am planning to migrate the DMS. I have been playing with it on a test site first. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Ok I think I found the problem. It appears the issue occurs when I check the box Flip the Layout.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0