Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Add Media Editing Tools

Question

Posted · Report post

Hello.

I am a Pro user.

Still, I am building this second site to my sister, on which I am using the Lite Pagelines´ Framework.

I was told this should be working fine, but the fact is that I am getting this in all my pages:

Whenever I try to add new content, there´s only the ADD MEDIA button available.

The commom available Wordpress Media Editing Tools are not there. I can´t even exchange modes from VISUAL to TEXT. The tabs are there, but do change/work.

There are no conflicting plugins and there are no conflicting scripts as I am in the very beginning and the site is very simple.

 

I am running the latest WP version in both sites: the pro and the lite. I only have this issue in the lite framework.

I would like to solve this before having to afford another Pro account to upgrade the framework, because I was told that is basic WP stuff and was suposed to work.

 

I am attaching a PIP (picture in picture) image so you can see what I am talking about.

 

So, any help is appreciated.

 

Thanks

 

Paulo

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Posted · Report post

Just FYI and database information, I apparently solved the issue by adding

 

define('SCRIPT_DEBUG', true);

 

to wp-config.php file.

 

So far, it is working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi there,

 

I've spoken to the core team and we've created a new install and uploaded the latest edition of the lite theme. When creating a new post it still shows the wp editor - http://screencast.com/t/RDQNrdZM

 

If it text view you won't see the admin bar - http://screencast.com/t/uWjtxUcPJ

 

The only other thing we can think to check would be go to wp admin>profiles>your profile and check that the disable visual editor option isn't checked for your user role - http://screencast.com/t/r6KgcgVJDwur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

... The only other thing we can think to check would be go to wp admin>profiles>your profile and check that the disable visual editor option isn't checked for your user role - http://screencast.com/t/r6KgcgVJDwur

 

That was not it.

 

I really don´t know what is wrong.

I exchanged the theme back to Twenty Twelve and the issue remains. So according to your test and to this exchange, it seems to me that this is not a PageLine issue.

It is definately something related to WP.

tks for your help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Great!

Share this post


Link to post
Share on other sites