• 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Projects Pagelines Projects Upload Media

Question

Posted · Report post

Hello! 

I have recently uploaded the Pagelines Projects and love the product. The only issue I am facing right now is the upload media section. 

 

Currently running 3.5.2 and when I follow the Create Gallery instructions the images still do not attach to the post. 

 

Below I have attached the list of plugs installed and activated. I tested a few with suspicions of js issues, but have not gotten any positive results. 

 

Hopefully this is enough information for diagnosing the issue. 

 

Thank you - Austin 

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

  • 0

Posted · Report post

I just logged off and logged in. it works fine! :thumbsu: .

I guess my computer was on high  :cigar: ........ :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

If you follow the instructions and attach them to the post it works, if you don't it won't work.

 

You have to make sure, before you create the gallery, that the dropdown says "upload to this post, " and you have to upload new images, you can't pull existing images and create a new gallery. Also, be sure you are not inserting the gallery at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

Thank you for your help! 

 

I just had the upload order wrong. It would be cool to have the media gallery upload just above the feature image selection and below the category on the posts. I understand pagelines will be changing soon though. Excited! Again, Thanks! - Austin

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I have wp 3.5.2 and I cannot add the 400x600 photos and I am doing exactly as the notes tell me to do and yet every time it comes up no image. the attributes work and the thumbnail works but the image inside the project does not. I've attached previously uploaded photos to the portfolio, added new photos as well as tried to insert the photos just to see if it would work but nothing i do will create the image inside the dropdown.

 

http://beija-flordesigns.com/?page_id=59

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

I visited your site, and it looks like you have it working?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

beardedavenger I am using wordpress 3.6. I followed every step carefully several times, but can't upload it. Is there any problem for 3.6?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

There are no issues for 3.6. I just built a new theme using this same section with no issues. If you follow the steps carefully you will have no problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

beardedavenger  I had 2 projects, one worked fine after repeating it for 2hrs. Now the second one i am trying for past 30-40 mins, following each step exactly in vain, do you think any plugin problem? or installed incorrectly?.  :geek:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

beardedavenger  Nick!  I dragged and dropped the project into an other page. The media image is gone now. the project which worked fine is having the same problem again(no media image). Everything else works perfectly except the media image. Please help!!

I love this project plugin but facing some issue. :startle:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted · Report post

hahahahh glad to hear you got it worked out. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0