Jump to content


Photo
- - - - -

Features not rotating

features

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 gokayak1

gokayak1

    Advanced Member

  • Members

  • 77 posts

Posted 01 July 2013 - 08:31 PM

On

Please Login or Register to see this Hidden Content

I have the features section enabled on the home page.

 

It was working for a long time.  Then 2 months ago I checked the box on the page to hide the features so we were displaying a banner section.

 

Now I have removed the banners section and turned the features back on.

 

The issue is that the feature section is showing only the first feature and not rotating through the 7 that are in the default-features.

 

I have dots as navigation turned on and 10 as the max number of slides.

 

Any ideas why it has stopped working?

 

Thanks

Alan



#2 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 4985 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 01 July 2013 - 10:54 PM

Hi Alan

 

Have you set the speed of the transitions -

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

Check the features are all in the same set, and this is the set which is in the drop down in the meta. Make sure maximum slides set to show aren't set in the default options to show 1. Pagelines>page options>site wide defaults>features

 

Disable third party plugins in case there's a js conflict which is preventing the slider from rotating.







Also tagged with one or more of these keywords: features