Jump to content


Photo
- - - - -

Pagelines Dashboard & Account Setup Blank

Dashboard Account Setup

Best Answer Simon_P , 01 July 2013 - 08:18 PM

Turn on WP_DEBUG in wp-config.php and see if any errors are produced.

Go to the full post


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 spacle2xl

spacle2xl

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Framework Version:2.4.4
  • Country: Country Flag

Posted 30 June 2013 - 03:31 PM

Hi... I have purchased pagelines framework, installed it on the latest version of wordpress 3.5.2 and the pagelines Dashboard shows blank page... I can't seem to login to my account from the dashboard... I have no plugin installed either... It's a fresh wordpress installed and fresh everything... What do I do, please? I am been asked to login to download on the Store Section and when I click on the link, EMPTY page appears, even the icons on the other wp menus loads incorrectly... Am confused...

Attached Files



#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 30 June 2013 - 04:21 PM

Hi,

 

There may have been a hiccup in the upload/installation of PageLines.  Do you have FTP access to your site?



#3 spacle2xl

spacle2xl

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Framework Version:2.4.4
  • Country: Country Flag

Posted 01 July 2013 - 12:51 AM

Yes I do have ftp access... Am deleting the files in the theme folder right now... hoping to re-upload the theme as soon as deleting's done. Will get back to you on the progress... Thanks



#4 spacle2xl

spacle2xl

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Framework Version:2.4.4
  • Country: Country Flag

Posted 01 July 2013 - 01:31 AM

Well, I have done that and yet dashboard remains blank. I can't login either cus it brings up same blank page...



#5 spacle2xl

spacle2xl

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Framework Version:2.4.4
  • Country: Country Flag

Posted 01 July 2013 - 03:13 PM

I'm Stuck. I really don't know what else to do with this as it is slowing me down... Please help.



#6 spacle2xl

spacle2xl

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Framework Version:2.4.4
  • Country: Country Flag

Posted 01 July 2013 - 05:42 PM

PLEASE! Can someone pleeeeaassseeee help a brother with this...! :(



#7 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 01 July 2013 - 08:18 PM   Best Answer

Turn on WP_DEBUG in wp-config.php and see if any errors are produced.



#8 spacle2xl

spacle2xl

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Framework Version:2.4.4
  • Country: Country Flag

Posted 02 July 2013 - 12:24 AM

Ok... I did that and am seeing this error msg at the back-end...

 

Parse error: syntax error, unexpected $end in .../wp-includes/SimplePie/Misc.php on line 2136



#9 spacle2xl

spacle2xl

    Member

  • Members
  • 20 posts
  • Framework Version:2.4.4
  • Country: Country Flag

Posted 02 July 2013 - 12:46 AM

Whew! A sigh of relieve! I am most grateful Simon! It's all good now. I have really learnt something new from you today... :D



#10 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 02 July 2013 - 02:38 AM

Your welcome.







Also tagged with one or more of these keywords: Dashboard, Account Setup