Jump to content


Photo
- - - - -

RSS Feed

RSS Link

Best Answer fpcas9431 , 26 June 2013 - 10:00 PM

Ok, so I just used my Firefox and it worked fine (so that's a user preferences not browser thing). Thanks for the idea to check other browsers.

 

Seems to be working fine then, and much appreciated on the help....

Go to the full post


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 fpcas9431

fpcas9431

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Country: Country Flag

Posted 26 June 2013 - 06:18 PM

Hello there: I've installed an RSS icon on my webpage, however I have completely forgotten how to set the 'image' of RSS icon to actually trigger the subscription/feed. Currently it links/goes to library image of icon...want it to trigger RSS sub..

 

Can you help direct me.

 

See: www.thetradinglab.com



#2 greenfly

greenfly

    Advocate

  • Members

  • 3268 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 26 June 2013 - 07:12 PM

You could just change the link destination of the RSS icon in your media gallery to the RSS link 

 

something like http:/www.thetradinglab.com/feed/



#3 fpcas9431

fpcas9431

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Country: Country Flag

Posted 26 June 2013 - 08:31 PM

That's what I thought: Is as simple as  http:/www.thetradinglab.com/feed/

or something I have to get out of my control panel host specifically? and if so where exactly folder wise might that be?



#4 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 26 June 2013 - 08:58 PM

Hi there,

 

It looks like the image has been added manually outside of the pagelines settings. The image in currently linking to the image file, not the rss link. If you change the link from the image to

Please Login or Register to see this Hidden Content

that will take you to the rss feed.



#5 fpcas9431

fpcas9431

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Country: Country Flag

Posted 26 June 2013 - 09:33 PM

That's almost got it: If I use that exact link it seems to default to google reader which i don't happen to use. I won't want to force anyone to do Google Reader. 

 

Hmmm...seems Google may have slipped a app onto my Mac. When I delete Google reader it works fine. Can you test link on your end and see if it forces you to Google or options you to your default reader?

 

BEst

F



#6 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 26 June 2013 - 09:46 PM

Hi there, when i use in firefox i get -

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

When testing in other browsers i get an option to either choose or download an rss reader to use within the browser as i haven't set any previously. It's not forcing me to use google.



#7 fpcas9431

fpcas9431

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Country: Country Flag

Posted 26 June 2013 - 10:00 PM   Best Answer

Ok, so I just used my Firefox and it worked fine (so that's a user preferences not browser thing). Thanks for the idea to check other browsers.

 

Seems to be working fine then, and much appreciated on the help....



#8 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 26 June 2013 - 10:53 PM

You're welcome :-)







Also tagged with one or more of these keywords: RSS, Link