Jump to content


Photo
- - - - -

PageLines Store Could Not Connect - Problem


Best Answer greenfly , 26 June 2013 - 05:30 PM

Hello go9media 

 

Apologies for the inconvenience - we are currently waiting for a DNS update and this problem should be resolved ASAP. 

Go to the full post


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 go9media

go9media

    Member

  • Members

  • 20 posts

Posted 26 June 2013 - 05:25 PM

Hi,

 

I've just purchased the Image Grid premium section from the PageLines store, but when I hit the "install" button I get a modal showing Loading... then it goes to "PageLines Store Could Not Connect." In researching this across the forums, I see others have had the same issue but I've not seen what the solution is (other than to email Simon, which I will do if requested).

 

I've purchased and successfully installed other sections from the store, so this is a brand new issue for me.

 

I've tried installing Image Grid on several of my PL based sites, just to be sure it's not a plug in conflict (I have not actually turned off all plugins for the site where I want to ultimately install Image Grid--it's a live site and I'm trying to avoid crippling it if at all possible).

 

I appreciate any help.

 

Best,

Dave



#2 greenfly

greenfly

    Advocate

  • Members

  • 3268 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 26 June 2013 - 05:30 PM   Best Answer

Hello go9media 

 

Apologies for the inconvenience - we are currently waiting for a DNS update and this problem should be resolved ASAP. 



#3 go9media

go9media

    Member

  • Members

  • 20 posts

Posted 26 June 2013 - 05:37 PM

Martin, thanks much for this info/update. I suppose I will just keep trying... Unless there's a plan to inform users once this update is complete?



#4 greenfly

greenfly

    Advocate

  • Members

  • 3268 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 26 June 2013 - 05:41 PM

Hi i will certainly update this post when i am sure the problem has been resolved 

 

Stay tuned and again apologies for the inconvenience. 



#5 go9media

go9media

    Member

  • Members

  • 20 posts

Posted 26 June 2013 - 05:47 PM

Much appreciated!



#6 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 26 June 2013 - 06:29 PM

Try this now.



#7 go9media

go9media

    Member

  • Members

  • 20 posts

Posted 26 June 2013 - 06:33 PM

Simon, it worked. Thanks again to you and Martin for your kind and prompt assistance.

 

Feel free to mark resolved and close.

 

Dave



#8 greenfly

greenfly

    Advocate

  • Members

  • 3268 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 26 June 2013 - 06:46 PM

Thank you Dave for your patience :)