Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Slider Revolution in Content Box


Question

Posted · Report post

Website: www.websitekings.co.uk

 

We use slider revolution for our banner, however it does not show in the content box. We have used this many times on many sites so we are stumped. Another odd thing is that if we add the slider to the main content, it then does appear on the content box area. So something is preventing this from showing.

 

It is very odd, and I cant find out why, considering I have done this before on several sites, and the content box should show this content. There is no error message, and it does show in the content box when I duplicate the slider in the main content area.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Posted · Report post

Yes we have, I think this issue was with the revolution slider. We had used the latest version, but it was not working. On the old sites we used the older versions, then by chance, they brought out an even newever version yesterday afternoon. I downloaded that and updated the plugin, and bobs your uncle! It worked, thanks for your reply. If you can look into my other open issue, regarding highlights and how to select a specific highlight, I would really appreciate it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi there,

 

I've checked your site and i can see the slider displaying in the contentbox container. Have you managed to resolve this since posting?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thanks for letting us know 

Share this post


Link to post
Share on other sites