Jump to content


Photo
- - - - -

Pagelines loading only when default Permalinks setting is active

permalinks

Best Answer James B , 24 June 2013 - 10:37 PM

Hi there,

 

Try adding the following to the wp-config to see if it corrects the error.

 

define( 'PL_NO_DYNAMIC_URL', true );

Go to the full post


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 tonyzeoli

tonyzeoli

    Member

  • Members
  • 16 posts
  • LocationWinston-Salem, NC
  • Framework Version:2.3

Posted 24 June 2013 - 03:49 AM

I noticed my Pagelines is only loading on a Wordpress mu installation when my Permalinks for DigitalStrategyWorks.com are set to DEFAULT. When I try to do custom or any other, the site breaks.

 

Currently, the site is set to the default permalinks setting and debug is set to on.

 

I checked my php.ini memory and I'm not using a lot of system resources. I even removed a few sites from the network to check them.

 

It was really when Permalinks was set to anything other than default that I have the problem.

 

I got this error in my Google Developer tools:

 

Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) 

Please Login or Register to see this Hidden Content

  1. chrome.tabs is not available: You do not have permission to access this API. Ensure that the required permission or manifest property is included in your manifest.json. 

    Please Login or Register to see this Hidden Content

    1. Binding.generate

      Please Login or Register to see this Hidden Content

Uncaught TypeError: Cannot call method 'create' of undefined 

Please Login or Register to see this Hidden Content

FB.getLoginStatus() called before calling FB.init(). 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 


#2 greenfly

greenfly

    Advocate

  • Members

  • 3268 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 24 June 2013 - 01:51 PM

Hello Tony 

 

Please could you try disabling all your non-pagelines plugins from the plugins below and see if the issue persists. 

 

Plugins : 14
akismet/akismet.php
all-in-one-seo-pack/all_in_one_seo_pack.php
bad-behavior/bad-behavior-wordpress.php
clicky/clicky.php
contact-form-7/wp-contact-form-7.php
nextgen-gallery/nggallery.php
share-this/sharethis.php
slideshare/slideshare.php
social-media-widget/social-widget.php
vipers-video-quicktags/vipers-video-quicktags.php
visual-sound/visualsound.php
wordbooker/wordbooker.php
wp-memory-usage/wp-memory-usage.php
wp-security-scan/securityscan.php

#3 tonyzeoli

tonyzeoli

    Member

  • Members
  • 16 posts
  • LocationWinston-Salem, NC
  • Framework Version:2.3

Posted 24 June 2013 - 04:24 PM

I deactivated all network activated plugins as well as plugins on the site instance and still have the issue.



#4 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 24 June 2013 - 10:37 PM   Best Answer

Hi there,

 

Try adding the following to the wp-config to see if it corrects the error.

 

define( 'PL_NO_DYNAMIC_URL', true );



#5 tonyzeoli

tonyzeoli

    Member

  • Members
  • 16 posts
  • LocationWinston-Salem, NC
  • Framework Version:2.3

Posted 25 June 2013 - 12:20 AM

That did work. Can you please explain what that does and if it affects anything else that I should be concerned about?



#6 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 25 June 2013 - 12:33 AM

As far as I'm aware from what the developers written previously, that code will allow you to use a url regardless of how the permalinks have been set. It should effect anything else on the site, only the url for the compiled css.



#7 tonyzeoli

tonyzeoli

    Member

  • Members
  • 16 posts
  • LocationWinston-Salem, NC
  • Framework Version:2.3

Posted 25 June 2013 - 02:45 PM

Okay, thanks. You can consider this resolved.



#8 greenfly

greenfly

    Advocate

  • Members

  • 3268 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 25 June 2013 - 04:21 PM

Thanks for letting us know 







Also tagged with one or more of these keywords: permalinks