Jump to content


Photo
- - - - -

Features slider content jumps when the site is loading

feature slider pagelines

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 achif

achif

    Advanced Member

  • Members
  • 51 posts
  • LocationViña del Mar, Chile
  • Country: Country Flag

Posted 22 June 2013 - 09:03 PM

I've tried disabling all plugins and erasing the custom code and this problem persists as you can see in the attached image ( the max. size per file is way too small by the way ).

Please help.

Attached Files



#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 23 June 2013 - 01:33 PM

Hi,

 

What is the link to the site?  I cannot test the 'jump' condition without a link.



#3 achif

achif

    Advanced Member

  • Members
  • 51 posts
  • LocationViña del Mar, Chile
  • Country: Country Flag

Posted 23 June 2013 - 08:12 PM

www.fundacionmillas.org



#4 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 26 June 2013 - 02:37 AM

Hi,

 

I've checked your site on Firefox (WIndows 7 and Android) and don't see any issues.  The slider is a little slow in the Android browser, but likely because the page is loading multiple images and mobile devices have less capacity for swapping RAM.

 

In IE10, I do notice that the thumbnails in the sidebar are rather large, probably because IE doesn't scale images very well. It's possible the images are using more memory than mobile devices can allocate.

 

What browser were you seeing the problem in?



#5 achif

achif

    Advanced Member

  • Members
  • 51 posts
  • LocationViña del Mar, Chile
  • Country: Country Flag

Posted 30 June 2013 - 10:37 PM

Sorry, I changed features slider to quick slider, i didn't have time to fix that issue.

Thanks.







Also tagged with one or more of these keywords: feature slider, pagelines