Jump to content


Photo
- - - - -

Which part should I embed codes of Twitter timelines?


Best Answer Danny , 14 June 2013 - 08:02 AM

Add the code to your page, post, widget etc.. There isn't anything else to it, if it isn't working you haven't created the widget correctly. Go to the full post


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 pazkaz

pazkaz

    Newbie

  • Members

  • 8 posts
  • Framework Version:2.4.3
  • Country: Country Flag

Posted 14 June 2013 - 02:02 AM

Hello, This is my first question here.
 
I use WordPress 3.5.1 and PageLines Framework 2.4.3.
 
In order to show Twitter timelines on a website, where shold I put a Twitter timelines embed code?
The code is like this;

Please Login or Register to see this Hidden Content

 
Neither the body part nor a content box does not accept these scripts.
Is there another way? modify any template file?
 
I would appreciate it if someone could help me.

 



#2 pazkaz

pazkaz

    Newbie

  • Members

  • 8 posts
  • Framework Version:2.4.3
  • Country: Country Flag

Posted 14 June 2013 - 02:05 AM

Sorry, the code was dissapeared.  I re-post the part. 

Please Login or Register to see this Hidden Content



#3 pazkaz

pazkaz

    Newbie

  • Members

  • 8 posts
  • Framework Version:2.4.3
  • Country: Country Flag

Posted 14 June 2013 - 02:07 AM

Hello, This is my first question here.
 
I use WordPress 3.5.1 and PageLines Framework 2.4.3.
 
In order to show Twitter timelines on a website, where shold I put a Twitter timelines embed code?
The code is like this;
 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 
Neither the body part nor a content box does not accept these scripts.
Is there another way? modify any template file? 
 
I would appreciate it if someone could help me.


#4 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17653 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 14 June 2013 - 07:30 AM

Can you add the code to

Please Login or Register to see this Hidden Content

and then provide a link in your reply to your paste please.

#5 pazkaz

pazkaz

    Newbie

  • Members

  • 8 posts
  • Framework Version:2.4.3
  • Country: Country Flag

Posted 14 June 2013 - 07:38 AM

Thank you for your advise. Here is the codes.

Please Login or Register to see this Hidden Content



#6 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17653 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 14 June 2013 - 08:02 AM   Best Answer

Add the code to your page, post, widget etc.. There isn't anything else to it, if it isn't working you haven't created the widget correctly.

#7 pazkaz

pazkaz

    Newbie

  • Members

  • 8 posts
  • Framework Version:2.4.3
  • Country: Country Flag

Posted 14 June 2013 - 08:16 AM

Thank you for your reply.
I tried it again by adding a new page.
This time it was OK.
The new page body accepted the code and the twitter timelines appeared.

Well, I may encounter another kind of trouble...

I'm going to struggle it by myself.
Thank you for your advise anyway.

#8 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17653 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 14 June 2013 - 08:20 AM

Not sure what you mean by "I'm going to struggle it by myself" ? Can you explain what you're referring to please, hasn't the issue has been resolved if it timeline has appeared on your page?

#9 pazkaz

pazkaz

    Newbie

  • Members

  • 8 posts
  • Framework Version:2.4.3
  • Country: Country Flag

Posted 14 June 2013 - 08:49 AM

I'm sorry about my poor explanation.

I tried again and again. Finally the twitter timelines appeared.
This is the page.

Please Login or Register to see this Hidden Content



Before I edited the top page, I tested with a new page.
The test page was OK. But the same thing did not all right with the top page.
So, I was struggling it.

But I tried again just a moment ago, I finally succeeded it.

Next thing I need to do is customize the timeline matter.


Now I hope to use "Twitter Profile" again. When will it be fixed? Do you have any idea?
I liked it a lot.

#10 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 14 June 2013 - 09:57 AM

Hi,

 

Twitter has recently changed the way they provide access to their feeds.  They now require authentication and an API key for access.  Most plugins or code that calls Twitter information have recently broken as a result.  The problem may not be your code but Twitter itself. 

 

Please see:

Please Login or Register to see this Hidden Content



#11 pazkaz

pazkaz

    Newbie

  • Members

  • 8 posts
  • Framework Version:2.4.3
  • Country: Country Flag

Posted 14 June 2013 - 10:22 AM

Thank you for your reply, Rob.

#12 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 14 June 2013 - 10:26 AM

You're very welcome.  I apologize for the inconvenience. Our developers are working on the issue presently.


  • pazkaz likes this

#13 MrFent

MrFent

    Advocate

  • Members


  • 255 posts
  • Country: Country Flag

Posted 18 June 2013 - 04:46 AM

Hi Pazkaz, my main computer is being repaired right now, so hopefully in a week or so I'll get it back and start working on an update for the free twitter profile section to make it start working again.


  • pazkaz likes this

#14 pazkaz

pazkaz

    Newbie

  • Members

  • 8 posts
  • Framework Version:2.4.3
  • Country: Country Flag

Posted 18 June 2013 - 04:52 AM

I'm glad to hear that. Thank you!

#15 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 18 June 2013 - 03:32 PM

Fantastic news!