Jump to content


Photo
- - - - -

Can't view Box (setted under Blog Post content) and new Boxes give 404 error

box 404 error

Best Answer Rob , 04 June 2013 - 03:57 PM

Hi,

 

Can you post a screenshot of the Drag & Drop where you added this 'Box'? Please tell me how you're adding a new box?

 

Grazie!

Go to the full post


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 walter arrighetti

walter arrighetti

    Advanced Member

  • Members

  • 41 posts
  • Country: Country Flag

Posted 04 June 2013 - 03:45 PM

Browsing any post, I can't see anymore 

 

a textual Box I had setted (on drag and drop section)

 

beneath the Post Content.

 

 

What's more, when I pubblish I new Box and I try to view it

 

the browser gives 404 error.



#2 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 04 June 2013 - 03:57 PM   Best Answer

Hi,

 

Can you post a screenshot of the Drag & Drop where you added this 'Box'? Please tell me how you're adding a new box?

 

Grazie!



#3 walter arrighetti

walter arrighetti

    Advanced Member

  • Members

  • 41 posts
  • Country: Country Flag

Posted 04 June 2013 - 04:22 PM

It's all right now! 

 

"Grazie 1000 a te!"



#4 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts
  • LocationEast Coast, USA
  • Framework Version:The Latest, of course
  • Country: Country Flag

Posted 04 June 2013 - 04:57 PM

Fantastico!







Also tagged with one or more of these keywords: box, 404 error