Jump to content


Photo

Grandchild Page Question in StationPro


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
12 replies to this topic

#1 robr

robr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 09 December 2009 - 08:06 PM

Hi, How do I activate the Grandchild pages in nav or sidebar of StationPro? Drop down menu is working. Secondary / Subpages Pages in horizontal nav is working. But I cannot get my grandchild pages to appear anywhere in the nav or sidebar as per the iblogpro theme. The pages do appear in the WP Pages Widget and my Page Tree plugin. I know they are there. The pages work fine when I migrate them all to the primary nav, but this is not ideal. Do I need to activate a widget? Do I need a specific page template? Any suggestions would be greatly appreciated. Thanks!! Rob

#2 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 10 December 2009 - 09:29 PM

Hi there Rob, Can you add the version if StationPro that you're using?

#3 robr

robr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 10 December 2009 - 11:14 PM

Hi, Recently downloaded: StationPro 2.0.0 by PageLines

#4 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 11 December 2009 - 12:04 AM

Hmm. It should be working have you created grandchild pages? Can you send a live link? Also is the file '_grandchildnav_pro.php' in your library folder (on your server)?

#5 robr

robr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 11 December 2009 - 12:58 AM

Hi, Grandchild works in the dropdown, but does not appear in sidebar/column as per iblogpro. go to integrated marketing services - web 2.0 http://www.focusinte...eting-services/

#6 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 11 December 2009 - 02:47 AM

ok. so on that page its not showing up because its using the 'full width' page template.. which doesn't include the sidebar. If you have a page with the sidebar enabled it should show up. Does that help?

#7 robr

robr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 11 December 2009 - 04:09 AM

Hi, No, I've changed the page layout to default template. It does not appear. Thanks for your help btw!

#8 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 11 December 2009 - 08:19 AM

weird did you see if you had the file '_grandchildnav_pro.php' in your library folder? are you using any page management plugins by chance?

#9 robr

robr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 11 December 2009 - 05:35 PM

Hi, Yes, the file is there. We've installed the following plugin: Page Tree Version 2.3 By M??ns Jonasson.

#10 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 12 December 2009 - 10:04 PM

Did you try disabling the plugin and see if the grandchild nav shows up?

#11 robr

robr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 14 December 2009 - 03:06 PM

Hi, Yes, I've deactivated it, but the grandchild pages still do not show-up in the sidebar, only the dropdown. Rob

#12 arpowers

arpowers

    Founder

  • Administrators
  • 3270 posts

Posted 15 December 2009 - 09:41 PM

Rob, Send me an email I'll send you an update; although I still don't know why the grandchild isn't showing up in your theme. It should be...

#13 robr

robr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 18 December 2009 - 01:59 PM

Ok, Will do. Thanks! Rob