Jump to content


Photo
- - - - -

Page completely messed up on Windows Internet Explorer and fine on Mac Firefox


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 jankoby

jankoby

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Framework Version:2.4.1
  • Country: Country Flag

Posted 16 May 2013 - 04:41 PM

Hi,

 

Someone who just viewed my site on Internet Explorer sent me a screenshot where the text of the feature is outside the feature box, the menus are messed up, and the rest of the page seems to have disappeared!  Yet when I view it on Firefox on my Mac it looks fine. I have also checked on another Windows machine with Internet Explorer and it looks fine. No idea what is going on??!!

 

Appreciate any help at all being fairly new to this!!!!!

 

Thanks in advance. Jan

 

Attaching two screenshots

The site is

Please Login or Register to see this Hidden Content

Attached Files



#2 Martin Davies

Martin Davies

    Advocate

  • Moderators
  • 2548 posts
  • LocationManchester, England
  • Framework Version:latest
  • Country: Country Flag

Posted 16 May 2013 - 04:47 PM

Hello Jankoby 

 

The screenshots you have provided are very small so it is difficult to ascertain which version of IE the person viewing your site was using. Do you have this information? 



#3 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 16 May 2013 - 04:47 PM

You site loads fine using IE9 using virtualbox.

 

Do you have computability mode enabled in the browser?



#4 jankoby

jankoby

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Framework Version:2.4.1
  • Country: Country Flag

Posted 16 May 2013 - 05:02 PM

No unfortunately I don't have the information on what browser he was using. What is "computability mode enabled in the browser?"

 

Thanks.



#5 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 16 May 2013 - 05:09 PM

Sorry, was a typo. I meant compatibility mode. Its difficult to tell in those minute screenshots.



#6 jankoby

jankoby

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Framework Version:2.4.1
  • Country: Country Flag

Posted 16 May 2013 - 05:13 PM

I have no idea where you set compatibility mode in Internet explorer browser



#7 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 16 May 2013 - 05:15 PM

Please Login or Register to see this Hidden Content