Jump to content


Photo
- - - - -

multisite with per site css


Best Answer evert100 , 16 May 2013 - 12:07 AM

Thanks i solved it. everything works now as it should. Time to get some sleep.

Go to the full post


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
35 replies to this topic

#21 evert100

evert100

    Super Member

  • Members
  • 157 posts

Posted 15 May 2013 - 10:47 PM

either way means? It's important to understand exactly. I now have activation per site and that seems to work suddenly. Maybe it didn't produce a compiled.css? Strange....



#22 evert100

evert100

    Super Member

  • Members
  • 157 posts

Posted 15 May 2013 - 10:50 PM

no sorry, it doesn't work. You are sure the folder is called blogs? Not sites?



#23 evert100

evert100

    Super Member

  • Members
  • 157 posts

Posted 15 May 2013 - 10:51 PM

Thanks i am tired, go to sleep. Good night!



#24 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts

Posted 15 May 2013 - 10:51 PM

OK well yes its blogs.

 

No way to check without seeing a URL.



#25 evert100

evert100

    Super Member

  • Members
  • 157 posts

Posted 15 May 2013 - 10:55 PM

Ok, thanks. url's here we go:

 

Please Login or Register to see this Hidden Content

(main)

 

Please Login or Register to see this Hidden Content

(subsite)

 

Hope you can see anything.....



#26 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts

Posted 15 May 2013 - 10:58 PM

<!-- Site Crafted Using PageLines v2.4.2 - WordPress - HTML5 ( not logged in ) - www.PageLines.com -->

 

You need to be logged in.

 

You can add global login info by adding to wp_config.php

 

define( 'PL_GLOBAL_USER', 'yourusername' );

define( 'PL_GLOBAL_PASS', 'yourpassword' );



#27 evert100

evert100

    Super Member

  • Members
  • 157 posts

Posted 15 May 2013 - 11:05 PM

Why do i need that. As you can see in the source code by my sub-site called test with id=2 i checked that the last line before the body tag is that it takes the style.css from the main site.

 

Something is still wrong, but what. I followed everything you said....

 

Thanks for yr help Simon.



#28 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts

Posted 15 May 2013 - 11:06 PM

You have to be logged in as it only works for dev licence.



#29 evert100

evert100

    Super Member

  • Members
  • 157 posts

Posted 15 May 2013 - 11:12 PM

okay didn't know. So my pagelines account login?



#30 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts

Posted 15 May 2013 - 11:13 PM

okay didn't know. So my pagelines account login?

yes



#31 evert100

evert100

    Super Member

  • Members
  • 157 posts

Posted 15 May 2013 - 11:18 PM

Does it matter where i put these lines in the config file? I already added the 2 lines but no effect. So maybe the place is important?



#32 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts

Posted 15 May 2013 - 11:19 PM

Add above the line that says do not add below.



#33 evert100

evert100

    Super Member

  • Members
  • 157 posts

Posted 15 May 2013 - 11:26 PM

You might mean:

 

/* That's all, stop editing! Happy blogging. */



#34 evert100

evert100

    Super Member

  • Members
  • 157 posts

Posted 15 May 2013 - 11:30 PM

I just downloaded pagelines or do i have to catch a special download?

 

Everything works fine except that the css plugin doesn't make a difference.

 

Is it correct i only make this blogs/2 for the subsite? The main site has id=1 for that no blogs/1 maybe?

 

Where can i find some documentation about this subject. For instance changing this config.php i didn't know and this blogs/id story.

 

Thanks agian you are of great help to me. One more step to go....



#35 evert100

evert100

    Super Member

  • Members
  • 157 posts

Posted 16 May 2013 - 12:07 AM   Best Answer

Thanks i solved it. everything works now as it should. Time to get some sleep.



#36 James B†

James B

    Advocate

  • DMS Subscriber†
  • 5126 posts

Posted 16 May 2013 - 12:14 AM

:-) Glad you got it sorted