Jump to content


Photo

Footer BUG in Chrome browser

Fiiter BUG in chrome brwoser

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 irmscher

irmscher

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
  • Country: Country Flag

Posted 07 May 2013 - 08:59 PM

Hey guys

 

My website has footer BUG

 

http://websidekicks.com/

 

 

Footer black background shouldn't cover "More Footer Sidebars" area but it does for some strange reason.

 

By the way, now this happens in both Chrome and Firefox browsers.


Edited by irmscher, 07 May 2013 - 09:04 PM.


#2 irmscher

irmscher

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
  • Country: Country Flag

Posted 07 May 2013 - 09:20 PM

Looks like it looks normal in Internet Explorer though



#3 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 4984 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 08 May 2013 - 02:12 AM

Hi there,

 

I've checked your site in chrome and firebug and I see only the footer as black, not the morefoot area - http://screencast.com/t/bC96K1g91U

 

Have you managed to resolve this? Please try clearing the browser cache fully and then reviewing the page, let us know if you still see the morefoot area in black.



#4 irmscher

irmscher

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
  • Country: Country Flag

Posted 08 May 2013 - 02:14 PM

Yesh, I've disabeled 4 cashe plugins, so 1 now I know that 1 of them is causing the problem :)



#5 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 08 May 2013 - 02:35 PM

Did you deactivate the problem plugin? Do you need further assistance with the issue?



#6 irmscher

irmscher

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
  • Country: Country Flag

Posted 08 May 2013 - 02:44 PM

There we go, when I'm enableing W3 Total Cache or "4 subsitute plugins" the fotter black colour BUGGS Oout:

 

http://websidekicks.com/



#7 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 08 May 2013 - 02:52 PM

Okay, great. It is best to keep that plugin deactivated. :)



#8 irmscher

irmscher

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts
  • Country: Country Flag

Posted 08 May 2013 - 05:23 PM

Yes, but then my website is loading very slow

 

(these are caching plugins that help tto boost webpage speed score from 30 to 80



#9 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 4984 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 08 May 2013 - 09:27 PM

Hi there,

 

If the plugins are causing the css error on the page they I'd suggest looking into another or fully clearing the cache file inside the plugin and then reactivating it. Sometimes the cache will not show you to the true display of the page if you've made changes as it's saving various elements on the page which can mask the results.

 

For more information on caching and speeding up your site check out this post which was written by our developer team - http://www.pagelines...uest-for-speed/