Jump to content


Photo
- - - - -

Page Options page doesn't want to load


Best Answer catrina , 26 April 2013 - 04:47 PM

Thanks. Your PHP version is 5.2, which is outdated. You need to contact your host and ask them to upgrade to PHP version 5.4 (the latest version). Hopefully that resolves the issue.

Go to the full post


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 imagineutopia

imagineutopia

    Advocate

  • Members

  • 276 posts
  • LocationKansas City
  • Country: Country Flag

Posted 26 April 2013 - 05:41 AM

hi. I'm having trouble getting my page options to load up.

 

it gets about half way through rendering the page and it stalls out and quits.

 

I've attached a screen cap. Is there anything I can do on my end with my host or something to get this loading better?

 

I'm running the latest wordpress and pagelines. this is hosted on bluehost.

 

thanks,



#2 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17015 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 26 April 2013 - 07:05 AM

Hi,

 

I am not seeing any attached screencast ?

 

Also, can you provide a link to the site in question, as well enable PageLines debug mode please (PageLines > Site Options > Advanced)

 

Can you also disable all non-PageLines plugins and see if this resolves your issue.



#3 imagineutopia

imagineutopia

    Advocate

  • Members

  • 276 posts
  • LocationKansas City
  • Country: Country Flag

Posted 26 April 2013 - 02:57 PM

Hi. I've turned off all plugins and put the site into debug mode.

 

I'm still getting the same issue with it not loading that page fully.

 

 

pageF.jpg



#4 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 26 April 2013 - 04:13 PM

I will need to look at the debug info for your site. To enable debug, please see the instructions under “PageLines Debug” here:

Please Login or Register to see this Hidden Content

Once you've done that, let us know.



#5 imagineutopia

imagineutopia

    Advocate

  • Members

  • 276 posts
  • LocationKansas City
  • Country: Country Flag

Posted 26 April 2013 - 04:31 PM

ok. I think I did that right. here's what the I got back.

 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

 

WordPress Version : 3.5.1

Multisite Enabled : No

Framework Path : /home3/imagink3/public_html/thisisthenothing/wp-content/themes/pagelines Framework URI : 

Please Login or Register to see this Hidden Content

Framework Version : 2.4.1

Framework Build : 2.4.1

PHP Version : 5.2

PHP Magic Quotes gpc : Yes (bad) PHP memory : 256

Mysql version : 5.5.30-log Sections DIR : Writable.

/home3/imagink3/public_html/thisisthenothing/wp-content/plugins/pagelines-sections Sections Plugin : Not Active! PHP type : Cgi-fcgi PHP User : Imagink3 OS : Linux Launchpad :

Logged in ( imagineutopia ) Licence : Dev



#6 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 26 April 2013 - 04:47 PM   Best Answer

Thanks. Your PHP version is 5.2, which is outdated. You need to contact your host and ask them to upgrade to PHP version 5.4 (the latest version). Hopefully that resolves the issue.



#7 imagineutopia

imagineutopia

    Advocate

  • Members

  • 276 posts
  • LocationKansas City
  • Country: Country Flag

Posted 26 April 2013 - 07:44 PM

awesome. running great now.  thanks.