Jump to content


Photo
- - - - -

logos at footer


Best Answer chisim11 , 24 April 2013 - 10:12 PM

Will do that.

 

Appreciate your help JB!

Go to the full post


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 chisim11

chisim11

    Super Member

  • Members
  • 248 posts
  • LocationSoutheast Florida
  • Framework Version:2.22
  • Country: Country Flag

Posted 24 April 2013 - 07:03 PM

frameworks ver 3.5.1

 

I've been trying to have the same 5 companies' logos located at the footer that were created via the widget on Platform Pro onto frameworks. see: 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

I uploaded the same images to frameworks gallery >  

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

 I cheched the size and info on the framework widget Obviously, replaced the target link where the images are located since is the new site, but the sizes are the same but unfortunately, some of the logos looks smaller, shorter, etc. 

 

Spent so much time last night resizing, reducing and increase size depending on the logo but cannot get them to look the same. Now, the logo in the middle suddenly does not show.

 

I'm a bit frustrated because when I did it on Platform Pro was not even as close as difficult and time consuming.

 

Is there a size, dimension, px, etc that I can use. 

 

I looked at the forum and did the firefox F12 but cannot find the problem

 

 

Can anyone help me please!!

Attached Files



#2 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 24 April 2013 - 07:42 PM

Can you please paste the entire code you have implemented for these logos?



#3 chisim11

chisim11

    Super Member

  • Members
  • 248 posts
  • LocationSoutheast Florida
  • Framework Version:2.22
  • Country: Country Flag

Posted 24 April 2013 - 08:03 PM

1st logo starting from left 
<a href="

Please Login or Register to see this Hidden Content

" target="_blank"><img src="

Please Login or Register to see this Hidden Content

" border="0" alt="EWM International" align="center" height="57" width="160">
 
2nd logo from left
<a href="

Please Login or Register to see this Hidden Content

" target="_blank"><img src="

Please Login or Register to see this Hidden Content

" border="0" alt="Christie's International Real Estate" align="center" height="70" width="160">
 
3rd logo from left
<a href="

Please Login or Register to see this Hidden Content

" target="_blank"><img src="

Please Login or Register to see this Hidden Content

" border="0" alt="Leading Real Estate Companies of the World" align="center" height="67" width="150">
 
4th logo from left
<a href="

Please Login or Register to see this Hidden Content

" target="_blank"><img src="

Please Login or Register to see this Hidden Content

" border="0" alt="Luxutry Portfolio International" align="center" height="77" width="150">
 
Last logo starting from left.
<a href="

Please Login or Register to see this Hidden Content

" target="_blank"><img src="

Please Login or Register to see this Hidden Content

" border="0" alt="Mayfair International Realty" align="center" height="57" width="150">


#4 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 24 April 2013 - 08:22 PM

Are you trying to make them all the same height?



#5 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 24 April 2013 - 08:28 PM

Hi there, check in Pagelines>site options>header and footer and see how many columns you have selected in 'select footer columns' dropdown. Looks like you have 5 logos present but it's set to 6 columns on the site. If it's set to 6 change and save the changes, this should adjust the alignment and the sizes of the logos.



#6 chisim11

chisim11

    Super Member

  • Members
  • 248 posts
  • LocationSoutheast Florida
  • Framework Version:2.22
  • Country: Country Flag

Posted 24 April 2013 - 08:39 PM

it doesnt have to be "exactly" the same, per say, but not too far off either.  I realize a couple of the images are more vertical than the remaining 3. When I did it on Platfrom Pro, I dont think it was exactly the same > 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

On the other hand, right now, on the current site that we are trying to fix, they look a bit too off.



#7 chisim11

chisim11

    Super Member

  • Members
  • 248 posts
  • LocationSoutheast Florida
  • Framework Version:2.22
  • Country: Country Flag

Posted 24 April 2013 - 08:46 PM

James B in da house!

 

Thanks James. I see what you are saying. I just changed it to 5 and it sort of lined them up better  :D

 

I could actually go back to 6 since I could add another one. I thought that by changing it back to 5 was going to fix the height/width issue with the first two.  I guess at this point, not sure if I want to add the 6 logo as it might just create additional height/width problems.



#8 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 24 April 2013 - 09:49 PM

The size for the widgets seem to be overruled by the css set by the columns in the footer columns section. There's a max-width, height thats set for each column to ensure they don't spill outside of the container. Try overruling with the below css which gives this effect -

Please Login or Register to see this Hidden Content

Please Login or Register to see this Hidden Content



#9 chisim11

chisim11

    Super Member

  • Members
  • 248 posts
  • LocationSoutheast Florida
  • Framework Version:2.22
  • Country: Country Flag

Posted 24 April 2013 - 09:54 PM

JB, 

 

Did I mention you are GOOD!! :D

 

Just one last question. If I add the 6th logo, will it be ok since I just added that custom code? Because if it is going to mess it up, I rather leave it like it is. 



#10 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 24 April 2013 - 10:09 PM

Hi, if you added another logo you might need to adjust the figures in that code to make them fit correctly. Try it as it is at the moment by changing the column number back to 6, if it looks odd you can either switch back to 5, or adjust the figures in the code to a lower value to fit :-)



#11 chisim11

chisim11

    Super Member

  • Members
  • 248 posts
  • LocationSoutheast Florida
  • Framework Version:2.22
  • Country: Country Flag

Posted 24 April 2013 - 10:12 PM   Best Answer

Will do that.

 

Appreciate your help JB!