Jump to content


Photo
- - - - -

Navbar Broken/Sticking


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 nitro455

nitro455

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Country: Country Flag

Posted 18 April 2013 - 10:45 PM

Hello,

 

I have the standard navbar at the top of all my pages.  At first, I could change the menus normally via wordpress.  I created several different menus, and when I switch them, hit save, and save menu, nothing changes on my front page.  Also, it will not let me change the footer menu.  Occasionally, if I try a bunch of times, and a bunch of different, it ways, it changes, but not to what I want it to change to.  I created a specific footer menu, and now, it is just listing all of my "pages" in the footer...peculiar.

 

What to do?

 

 



#2 nitro455

nitro455

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Country: Country Flag

Posted 18 April 2013 - 10:48 PM

I just created a secondary nav bar for a page, which looks rather plain by the way, just words linked, and that seems to be working just fine.  There is no dropdown functionality however, which I would have liked, but at least it is displaying the menu items that I want.



#3 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 18 April 2013 - 11:33 PM

Please provide a URL



#4 nitro455

nitro455

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 12:31 AM

Please check your PM



#5 nitro455

nitro455

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 12:43 AM

It seems like more is broken than that too.  For example, I can't change my site width.  I can't change my layout handling, or site design mode.



#6 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 01:11 AM

Do you have a cache plugin active on the site? Anything that might be masking the changes you're making, like super cache or total cache plugins etc?



#7 nitro455

nitro455

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 01:29 AM

I have purged the cache several times.



#8 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 01:30 AM

Your using cloudflare, this will cache css/js changes. Not sure if its even needed if your on wpengine??
 
You have a lot of javascript errors on the admin pages, caused by 404 errors like this:
replace_with_your_hostname/wp-content/themes/pagelines/admin/js/codemirror/less/less.js
So maybe you didnt upload the entire framework.
 
 
Please try deactivating all plugins 1st. We have no way to debug errors when you have 20+ plugins active.

#9 nitro455

nitro455

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 01:38 AM

I have a staging area of my website.  It is an exact copy of the live site, as of now.  I will send you URL in one moment, and we can deactivate all plugins and debug there.  Is there any way to reinstall paginelines while saving my work?



#10 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 01:40 AM

Well 'we' cant as its 3am here, please contact James instead.

You only have to re-upload all the files. Nothing needs saving.

#11 nitro455

nitro455

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 01:44 AM

k



#12 nitro455

nitro455

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 01:50 AM

In staging area I disabled all plugins, and I have deactivated all cloudflare services, then I purged the cache again, and the menu still sticks.  What is next?  I PMed you James.



#13 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 01:57 AM

Hi there,

 

Checking the errors which are appearing on the actual site, these don't appear in the staging site with the plugins disabled and cloudfare dusabled. This will probably down to a plugin which is restricting access. If you go through the plugins one by one, turning them on and then seeing when the error with the navbar begins to appear you'll be able to track down which one is causing this. It could be related to a security plugin which is blocking certain content etc.



#14 nitro455

nitro455

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 02:02 AM

It is still broken.



#15 nitro455

nitro455

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 02:03 AM

In my staging area, all plugins disabled, cloudflare disabled, cache purged.  "Working Menu" is selected for Navbar, and footer bar, but "Main" menu is displaying for navbar.



#16 nitro455

nitro455

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 02:11 AM

Ok.  I just deleted and reinstalled pagelines, and it fixed the site layout option problems, but the menu is still sticking.



#17 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 02:13 AM

Hmm ok, the only thing I can see which is showing now is an activity monitor plugin.

 

There's an error showing in the admin area still, it seems to be blocking certain content. I've enabled your Pagelines debug so we'll see what shows up in there.



#18 nitro455

nitro455

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 02:17 AM

Thanks James!



#19 James B

James B

    Advocate

  • Moderators
  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 02:20 AM

Ok I've just tested the menu option again in Pagelines>site options>navbar selecting from the drop down and it's changing each time now. Can you test your end and see if you get the same



#20 nitro455

nitro455

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Country: Country Flag

Posted 19 April 2013 - 02:27 AM

Well,

 

Changing the menu at that location did indeed change my main navbar, but the footer navbar remains stuck.