Jump to content


Photo
- - - - -

500 Server error


Best Answer adesouza , 11 April 2013 - 09:38 PM

James on Pagelines plus chat was very helpful and we got it fixed...

 

For anybody else having a similar problem, here's his explanation:

 

i think what happened is the soapboxes section you had active uses the custom post types from the boxes section. So when you moved the boxes section it broke the soapboxes setup

 

 

Solution was to delete soapboxes from plugins/pagelines-sections/ 

 

thanks!

Go to the full post


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 adesouza

adesouza

    Advanced Member

  • Members
  • 51 posts
  • LocationSan Francisco
  • Country: Country Flag

Posted 11 April 2013 - 09:17 PM

Website URL: varsity.wpengine.com

Framework Version: 2.4.1
WordPress Version: 3.5.1
Plugins in Use: 
Server/Host: wpengine
Screenshots:
Details: 

 

Getting 500 server error after moving 'boxes section' from wp-content/themes/pagelines/sections/boxes/  to wp-content/themes/basetheme/sections/boxes.  I copied the /boxes/ folder back to wp-content/themes/pagelines/sections/boxes/ so it exists in both places now. But, since doing that, I can't load my set or get into the admin panel, just getting 500 Server error on any page.  Maybe not related though?

 

Get this in my server error logs on wp engine:

 

PHP Fatal error:  Call to a member function register_tab() on a non-object in /nas/wp/www/cluster-1534/varsity/wp-content/plugins/pagelines-sections/pagelines-soapbox/section.php on line 62

 

i have a slightly different but working version of the site here:

 

distill.wpengine.com

 

thanks for your help.

 



#2 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators



  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.1.1
  • Country: Country Flag

Posted 11 April 2013 - 09:28 PM

You shouldnt 'move' any files out of the framework folders. To override a section simply copy the folder into your childtheme. It will be used instead of the main one.



#3 adesouza

adesouza

    Advanced Member

  • Members
  • 51 posts
  • LocationSan Francisco
  • Country: Country Flag

Posted 11 April 2013 - 09:35 PM

ahh, so thats probably what I messed up. It was moved out of there for a moment, but then replaced so it exists in both. Any thoughts on how to undo my mistake? Should i open a fresh copy of the pagelines framework and re-up the files in wp-content/themes/pagelines/sections ?



#4 adesouza

adesouza

    Advanced Member

  • Members
  • 51 posts
  • LocationSan Francisco
  • Country: Country Flag

Posted 11 April 2013 - 09:38 PM   Best Answer

James on Pagelines plus chat was very helpful and we got it fixed...

 

For anybody else having a similar problem, here's his explanation:

 

i think what happened is the soapboxes section you had active uses the custom post types from the boxes section. So when you moved the boxes section it broke the soapboxes setup

 

 

Solution was to delete soapboxes from plugins/pagelines-sections/ 

 

thanks!