Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Citi Theme White screen from *.dat import


Question

Posted · Report post

Hi - I'm getting a white screen when importing the *.dat with Citi Theme settings.  It doesn't look like theme settings are being updated.

 

Suggestions / recommendations to trouble shoot this?  Site is on page.ly (hosted WP).

 

Cheers,

Graham

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Posted · Report post

appears to have worked like a bearded unicorn ... http://mmffvt.com/

 

Thanks for the quick turn around.

 

I'll let you know if I have other problems but I think we can close this thread.

 

Cheers,

Graham

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

just what I needed, flywheel was giving me the white screen too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I would try importing it again, if it doesn't work check your php logs. White screens usually mean php errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nick - Is there a way to set the theme up without using the *.dat file?  Page.ly - hosting compnay - blocks these types of scripts from being run for security.  I'm asking if they can run this for me, but not sure if it will work.

 

Thanks,

Graham

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nick - an update ... page.ly runs suhosin and blocks these types of setting files.

 

What do I need to know to configure this by hand?

 

Thanks,

Graham

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Simon put together a patch, but will need to be tested. Replace the entire contents of library.options.php in your pagelines install with the contents from this file, then try to upload again and let us know how you go about.

 

https://gist.github.com/Pross/5350687

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for testing it. Nobody has bothered to test it except you so thanks, now Simon can push that update into core and will be out on the next PageLines update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi PageLines Crew

 

Just want to add that I was having the same problem as gdclarke and after implementing the "patch" the import worked perfectly.

 

Thank you very much for being on top of things as always!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tested and confirmed fix for flywheelsites as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites