Jump to content


Photo
- - - - -

widget pad dissapearing

.widget-pad child page navigation

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Ben_

Ben_

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 April 2013 - 12:26 AM

Hey,

 

I am trying to move my 'child page navigation widget' towards the top right of my site, but when I change the top-margin the widget disappears behind something, or is cut off in the div that it is in. Is there a way to keep the widget in the primary sidebar and have it show higher on the screen?

 

link to the page :

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

Many Thanks,

Ben



#2 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 09 April 2013 - 12:55 AM

Hi there, the sidebar starts in-line with the content-area. So the easiest way to get the effect you're looking for would be to move the branding logo and nav into the content area. Using a widget for the navigation inside a full width of universal sidebar, instead of the using the nav section which only goes into the header.

 

Otherwise you could try using css on the #sidebar1 id, adjusting the top nav to a negative figure. That could cause problems on other layouts like mobile etc, you'd need to check it through once you've made the adjustments.



#3 Ben_

Ben_

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 April 2013 - 01:00 AM

many thanks!



#4 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 09 April 2013 - 01:09 AM

Let us know how you get on :-)



#5 Ben_

Ben_

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 April 2013 - 01:23 AM

OK, for now the negative margin-top worked like a charm, gonna check it on other layouts!



#6 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 09 April 2013 - 01:43 AM

Excellent, glad it worked :-)