Jump to content


Photo
- - - - -

Update to 2.4.1 Framework - Formatting lost


Best Answer Simon_P , 09 April 2013 - 12:46 AM

Your css http://whispering-st...ss=1_1365467501 isnt loading, its being redirected. Try disabling plugins.

Go to the full post


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 katyakud

katyakud

    Newbie

  • Members
  • 4 posts

Posted 09 April 2013 - 12:25 AM

All of the css formatting was lost as a result of an update to 2.4.1 developer framework at

Please Login or Register to see this Hidden Content

The solution described

Please Login or Register to see this Hidden Content

 didn't work. At first I updated the framework through wordpress (and it messed it up), then I restored the framework to the prevoius version through my hosting - it worked, but the framework became glitchy. I updated to the latest version of the framework again, by FTP upload - formatting is still nonexistent. Please help! 



#2 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 09 April 2013 - 12:46 AM   Best Answer

Your css 

Please Login or Register to see this Hidden Content

isnt loading, its being redirected. Try disabling plugins.



#3 katyakud

katyakud

    Newbie

  • Members
  • 4 posts

Posted 09 April 2013 - 12:50 AM

Thank you, it worked. But now the content of pages other than home doesn't load. Trying to click through the menu - all i see is the home page. 



#4 Simon_P

Simon_P

    Messer

  • Administrators
  • 8388607 posts
  • LocationDevon
  • Framework Version:2.0
  • Country: Country Flag

Posted 09 April 2013 - 12:55 AM

try resaving the permalinks



#5 katyakud

katyakud

    Newbie

  • Members
  • 4 posts

Posted 09 April 2013 - 01:00 AM

Worked like a charm. Thank you!