Jump to content


Photo
- - - - -

Sidebar dropping below content only on some pages - weird


Best Answer Rob , 07 April 2013 - 07:13 PM

I stripped all the coding from the post, and it works fine:  http://www.epicurus....s/test-sb-1/810

 

That leads me to the conclusion that some of the formatting in the post must be incorrect or corrupted.

Go to the full post


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
24 replies to this topic

#21 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts

Posted 07 April 2013 - 07:07 PM

Okay, so it's definitely not the iframe, but it is definitely something in that post.  It shouldn't have affected my own site exactly as it did yours, since I don't have the same CSS, plugins etc.  That squarely places the cause in the content of that post.

 

I think you're going to have to strip the content down to the bare bones without links, or coding, and see if that works.



#22 gayatriom

gayatriom

    Advocate

  • Members

  • 559 posts

Posted 07 April 2013 - 07:09 PM

ok thanks Rob! i guess i'll just try that :)

#23 Rob

Rob

    One Smart Egg

  • Members
  • 13575 posts

Posted 07 April 2013 - 07:13 PM   Best Answer

I stripped all the coding from the post, and it works fine: 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

That leads me to the conclusion that some of the formatting in the post must be incorrect or corrupted.



#24 gayatriom

gayatriom

    Advocate

  • Members

  • 559 posts

Posted 07 April 2013 - 08:45 PM

thanks! let's close this.

#25 saerdna_elfk

saerdna_elfk

    Member

  • Members
  • 16 posts

Posted 08 April 2013 - 07:55 PM

I have a similiar problem on a test site ... the sidebar dorps below the content  on any site - just, there is hardly any content yet. Tryed a few things and it got right but now its wrong again. Can't get it back to normal - even though I removed almost all my changes; Do I have to reinstall?

 

Please Login or Register to see this Hidden Content