Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Ozone Linked In

Question

Posted · Report post

Hi,

 

I would like to add a link to my Linked In profile in the top right of my Ozone-based portfolio page.


In the Ozone advertisement, it mentions connecting to LinkedIn, but I don't see it in the list.

 

What's the best way to set this up?

 

For reference, here is my page:

 

www.ivanovsound.com

 

 

Thank you!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Posted · Report post

That did it !  Thanks again for all your help, Nick!

 

Ivo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sure just click the "enable custom links" at the end of the Social Info options under Site Options-->Ozone Theme. There you can generate up to 10 additional links with icons.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I did this, but nothing pops up on the page.  It's also a bit different than the Twitter, Instagram, etc. links in that with those I can just input my user name.

 

For the custom link, it is asking me for a location of the icon, which leads me to believe I have to find my own Linked In icon and upload it to my server so I can point to it.

 

Am I on the right track?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Check out the "more info" there. It has some instructions. All you need to do is enter an icon name, like globe. You can pick from the list at Font Awesome's website.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I got it mostly set up - thank you.

 

Can you take a look at it though - it seems the icon is not the same size as the others, and the link title is not displaying properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I got the icon size sorted out - now I just need the Link Name to display properly... no luck so far..

 

Any thoughts on how I would go about correcting this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi,

Looks like you've got it sorted out. Is there anything else I can do for you?

 

Nick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi Nick,

 

The only other issue seems to be the "Linked In" text, which should be to the left of the icon.

 

For some reason it is displaying over the top, as illustrated in the attachment.

 

Could you please help me get this working correctly?

 

I have looked at it in a few browsers and all look like this..

post-38974-0-52892400-1364503998_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ya its the space in your words. Try LinkedIn. This is a tooltip bug with bootstrap.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No problem at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites