Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Facebook All-in-One Facebook All-In-One only shows in Chrome.

Question

Posted · Report post

Here is my site: http://sohokakadong.com/lucky

I installed and add likebox in SB1 under my sidebar.

If you go to my site using Chrome , everything is fine.

But if you use other browser to visit my site , the likebox won't show.

 

PC: chrome ->ok 

       Firefox - > NO 

       IE -> NO

       Safari -> NO 

 

Mac: chrome ->ok 

         FF -> NO 

         Safari ->NO 

 

Any idea ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Posted · Report post

You only need to enter the likebox URL to get it to work. When I click on that link to your facebook page, I get redirected to facebook.com, so check your settings on your facebook page. It's not allowing public access.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Please let us know if you still need assistance with this issue otherwise I will close the topic in 7 days. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have alerted the developer of this topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

But the Page is exist. if you click the URL , it is my facebook page.

 

If I only need the LIke Box function , do I have to enter the APP code?

 

Can I just leave anything blank except the Like BOX URL?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

After clear all my cache , I found that even the chrome is not showing the likebox. >"< 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi Kakadong, you have the likebox set to show the facebook page: 

 

http://www.facebook.com/KakadongAdobe

 

This page is either disabled or doesn't exist. That's why the like box isn't appearing.

Share this post


Link to post
Share on other sites