Jump to content


Photo
Events

Agenda not showing in Events

events agenda

Best Answer grfnmoss , 08 April 2013 - 04:59 PM

Sorry Nick.  I misunderstood what you were saying and took another look.  I think I have it figured out now...like I said in an earlier request, I am impressed with Pagelines, bit still a neophyte.  Thanks for putting up with the noob.

Go to the full post


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 thomlaw

thomlaw

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Country: Country Flag

Posted 22 March 2013 - 09:17 PM

Hey,

Hopefully I have a stupid question.  I'm having some problems with the agenda's showing up.  All that shows up on the page is the agenda container.  I have tried this on Event and non-Event pages/posts.  I was just running with the demo code.

 

 

 
[event_agenda]
  [event_agenda_item time="10" title="Title"]Desc[/event_agenda_item]
  [event_agenda_item time="12" title="Title"]Desc[/event_agenda_item]
  [event_agenda_item time="2" title="Title"]Desc[/event_agenda_item]
  [event_agenda_item time="4" title="Title"]Desc[/event_agenda_item]
  [event_agenda_item time="6" title="Title"]Desc[/event_agenda_item]
  [event_agenda_item time="8" title="Title"]Desc[/event_agenda_item]
  [event_agenda_item time="10" title="Title"]Desc[/event_agenda_item]
[/event_agenda]
 

running the latest and greatest of wp, pg and the events plugin

 

cheers,

 

-T

 
 


#2 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 23 March 2013 - 12:38 PM

Ya thats pretty weird do you have a link?


#3 thomlaw

thomlaw

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Country: Country Flag

Posted 25 March 2013 - 07:29 PM

It's a local dev environment (read as: im running this on my laptop) for myself so I don't have one I can share.  I'll post some links with pics that might help.  thanks for the quick response sorry for my tardy delay.  I just needed an excuse to say tardy today

 

http://www.scimedx.c...reen-shot-1.png

http://www.scimedx.c...reen-shot-2.png

 

thanks nick

 

-T



#4 grfnmoss

grfnmoss

    Newbie

  • Members

  • 9 posts
  • Framework Version:1.1.5
  • Country: Country Flag

Posted 05 April 2013 - 03:03 PM

Hi Nick -

 

I am having the same issue with the Events Sidebar and After Contents.  I am trying to just put Event List shortcode in the Events Sidebar.

 

The only thing that is showing up is the Event Content.

 

My page is live and you can look here:

 

http://ohadventure.c...s-adopt-a-park/

 

Great product, cant wait to see what else you do with it.


Thanks!

Mark.



#5 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 05 April 2013 - 10:55 PM

These areas should work without any issues at all. When I put the shortcode in they seem to work. 

 

http://screencast.com/t/rKUzZLZ0al4



#6 grfnmoss

grfnmoss

    Newbie

  • Members

  • 9 posts
  • Framework Version:1.1.5
  • Country: Country Flag

Posted 08 April 2013 - 10:59 AM

Not sure why, but it does not.

 

Extra_content.png



#7 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 08 April 2013 - 01:17 PM

Yes, it does work. This is exactly how the demo is setup, and I just tested here and it works perfectly.

 

http://screencast.com/t/gVEh0KUt

 

I visited your site, the link you gave me, and you don't even have Events section active that I can see. Do you have a link to a single Event so that I can see the After Content not working?



#8 grfnmoss

grfnmoss

    Newbie

  • Members

  • 9 posts
  • Framework Version:1.1.5
  • Country: Country Flag

Posted 08 April 2013 - 03:16 PM

Hi Nick,

 

Thanks for looking at this.  The link to the single event is the same I put in my original post...

 

The screenshot above is from that event posting.

http://ohadventure.c...s-adopt-a-park/

 

Obviously yours works in your environment.  I am not sure why it is not working in mine...

 

Thanks.

 

Mark.



#9 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 08 April 2013 - 04:57 PM

I can see from your site, that you do not have the section in the content area template in drag and drop. 

 

http://screencast.com/t/6Fi9hA3e

 

Can you double check to make sure the section is in the appropriate area? 

 

http://screencast.com/t/XP3U31fXliV


  • grfnmoss likes this

#10 grfnmoss

grfnmoss

    Newbie

  • Members

  • 9 posts
  • Framework Version:1.1.5
  • Country: Country Flag

Posted 08 April 2013 - 04:59 PM   Best Answer

Sorry Nick.  I misunderstood what you were saying and took another look.  I think I have it figured out now...like I said in an earlier request, I am impressed with Pagelines, bit still a neophyte.  Thanks for putting up with the noob.



#11 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 09 April 2013 - 02:04 AM

Hey no worries at all! Glad you got it sorted out.


  • grfnmoss likes this





Also tagged with one or more of these keywords: Events, events, agenda