Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

background image different

Question

Posted · Report post

Hi! Have been working on background textured image for client's site. Loaded it up, liking the look.

 

Settings:

Loaded it through Site Options/Color Control/Background Image.

Do not repeat, Vertical - 0, Horizontal - 50, Fixed.

Not supersized.

 

SO...looks and behaves differently on home page versus all other pages.

 

Home page:

       Stops before footer (don't want this).

       Stays fixed to the content (I do want this).

 

Other pages:

       Goes all the way to footer (I do want this).

       Content moves separately from background (I don't want this).

 

 

Anyone know how to set it so it does this on all pages?

       Goes all the way to footer.

       Stays fixed to the content.

 

 

Thanks!

 

Home page url: http://www.lacctemp.lightoflearning.org/

 

Other page url: http://www.lacctemp.lightoflearning.org/upcoming-events/

 

 

Grateful for all the help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Posted · Report post

Hi there, also check on your homepage the background options in the page meta settings.

 

From your wp admin area, go to Pages>click on the page you've selected for the homepage. Scroll down under the main text entry field and click on the 'page setup' tab in the meta settings. Scroll down to the bottom of the page to check the background settings for that one page. Anything set on the page will override the main options set in the color control tab.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

My hero, James, that was it, and a very quick fix. I'll be more careful in future to check individual page metasettings. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Do you have Carousel activated anywhere on your site?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No, Catrina, I have not used Carousel at all, past or present...

thanks for looking :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

In the past, Carousel has caused the background image to behave incorrectly. Please deactivate ALL active non-PageLines plugins and see if the problem persists. If the problem does not persist, re-activate each plugin one at a time and keep checking your site each time to spot the problem plugin. When you spot it, please leave that plugin deactivated since it was causing the issue in the first place.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks, I'll do that over the weekend. Thanks for the suggestion. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites