Jump to content


Photo
Events

Events Sections issues

events

Best Answer beardedavenger , 27 March 2013 - 01:58 PM

Ya that's really weird. I just checked on my iPhone and it doesn't do that. There's unfortunately really not much I can do about it. lol. It's using preventDefault(); which is correct. That piece of script is wrapped in jQuery, so it cant' be conflicting with anything. Beyond that I'm not sure what else I can do to that area. If I could re-produce a bug I could fix it but unfortunately I'm not seeing anything on my end. :(

Go to the full post


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 WeAreFLux

WeAreFLux

    Member

  • Members

  • 12 posts
  • LocationMelbourne. Australia.
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 20 March 2013 - 10:36 PM

I think these may be google chrome issues...

1. [ONLY IN CHROME] When loading he page and clicking on "REGISTER NOW" the url ads "/#events-eb-modal" to the end. The form drops down, then back up again...  If i delete "#events-eb-modal" it works as the demo?

2. the agenda section it not showing the complete agenda for an event ( missing the last 2)

3. WIth the single event shortcode, i can't seem to get the "REGISTER NOW" button to work - can you give a working example?

see the site i'm referring to here: http://nourisheducaiton.com.au

thanks 



#2 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 20 March 2013 - 10:44 PM

Hi!

1. Yup thats a bug I"ll patch that up.

2. You are aware this is a side scrolling/grab and drag section ya? It scrolls left and right.

3. Yup theres a working example here

http://events.nichol...nts-shortcodes/

 

Let me know if this helps!

Nick



#3 WeAreFLux

WeAreFLux

    Member

  • Members

  • 12 posts
  • LocationMelbourne. Australia.
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 21 March 2013 - 01:14 AM

thanks nick.

 

1. sweet - will we need to update the plugin for the patch to take effect?

2. yeah i know its a side scroller - seems to be right now tho..

3. in the working example - the "register now" button goes to "/#" which is all that i can get to happen also?

 

Thanks for your help 



#4 WeAreFLux

WeAreFLux

    Member

  • Members

  • 12 posts
  • LocationMelbourne. Australia.
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 21 March 2013 - 01:30 AM

another thing i just noticed, when the "sales bar" section is enabled, the floating "register now" section gets hidden:

 

Screen-Shot-2013-03-21-at-12.26.35-PM.pn



#5 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 21 March 2013 - 01:26 PM

Yeah Events has no code to allow for salebar. I'll fix that as well thanks.



#6 WeAreFLux

WeAreFLux

    Member

  • Members

  • 12 posts
  • LocationMelbourne. Australia.
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 21 March 2013 - 11:41 PM

Awesome



#7 WeAreFLux

WeAreFLux

    Member

  • Members

  • 12 posts
  • LocationMelbourne. Australia.
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 25 March 2013 - 10:04 AM

Hey Nick,

 

Saw the update for events covered the issue i was having with the sales bar - thanks for that!

 

However, issue #1 is still accouring and a client of mine is not happy at all.

 

 

1. When loading he page and clicking on "REGISTER NOW" the url ads "/#events-eb-modal" to the end. The form drops down, then back up again...  If i delete "#events-eb-modal" it works as the demo?

 
Can you let me know as it make the section unusable.

Thanks fro your help.

Adam


#8 WeAreFLux

WeAreFLux

    Member

  • Members

  • 12 posts
  • LocationMelbourne. Australia.
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 25 March 2013 - 10:52 AM

Also, i'm having the same issue on my iphone - with the registration box not staying visible...

 

note: i'm using gravity forms not eventbrite - not sure if that may be making a difference.



#9 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 25 March 2013 - 01:22 PM

I'm not getting that issue at all. There's actually a piece of jquery with prevenDefault() so you must be seeing a cached version. I would clear your cache to see the fixes from a couple updates ago.



#10 WeAreFLux

WeAreFLux

    Member

  • Members

  • 12 posts
  • LocationMelbourne. Australia.
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 27 March 2013 - 08:48 AM

i have removed my caching plugins on two different sites and still the same...

 

i'm looking at plugin conflict now - any other ideas?



#11 WeAreFLux

WeAreFLux

    Member

  • Members

  • 12 posts
  • LocationMelbourne. Australia.
  • Framework Version:DMS
  • Country: Country Flag

Posted 27 March 2013 - 09:04 AM

Hey Nick - looks like it's a conflict with BackupBuddy? once deactivated the issues is fixed on desktops...

 

Still having the same issue on my iphone tho?



#12 beardedavenger

beardedavenger

    Unicorn Wrangler

  • Members

  • 1219 posts
  • Country: Country Flag

Posted 27 March 2013 - 01:58 PM   Best Answer

Ya that's really weird. I just checked on my iPhone and it doesn't do that. There's unfortunately really not much I can do about it. lol. It's using preventDefault(); which is correct. That piece of script is wrapped in jQuery, so it cant' be conflicting with anything. Beyond that I'm not sure what else I can do to that area. If I could re-produce a bug I could fix it but unfortunately I'm not seeing anything on my end. :(







Also tagged with one or more of these keywords: Events, events