Jump to content


Photo
- - - - -

Multiple carousels - not showing

carousels

Best Answer James B , 15 March 2013 - 10:26 PM

Hi Monika

 

Can you check you have enough images to fill each slider when using a single post category. I've spoken to our developer and if the slider doesn't have enough images to fill it then the javascript code will cause a conflict, which could be what you're seeing on your page.

Go to the full post


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 pkonieczny

pkonieczny

    Member

  • Members
  • 15 posts
  • Country: Country Flag

Posted 14 March 2013 - 04:49 PM

Hi, 

 

 I want to have 5 carousels, each showing photos from different post category. Right now only one is showing up, unless all pull from the same category. Could you please help? 

 

Thank you, 

Monika



#2 catrina

catrina

    Advocate

  • Members
  • 12345 posts
  • LocationCalifornia
  • Country: Country Flag

Posted 14 March 2013 - 06:17 PM

Did you clone the Carousel section in Drag & Drop?



#3 pkonieczny

pkonieczny

    Member

  • Members
  • 15 posts
  • Country: Country Flag

Posted 14 March 2013 - 07:27 PM

Yes. I cloned 5 carousels in D&D section. They all are visible when I assign "show all" category, but as soon as I change this only one shows and rest dissapears.



#4 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 15 March 2013 - 12:43 AM

Hi there, can you send us a link to the page in question, it could be that there's a clash in the js between the different carousels.



#5 pkonieczny

pkonieczny

    Member

  • Members
  • 15 posts
  • Country: Country Flag

Posted 15 March 2013 - 12:59 AM

Yes, it's 

Please Login or Register to see this Hidden Content

Thanks 

Monika



#6 pkonieczny

pkonieczny

    Member

  • Members
  • 15 posts
  • Country: Country Flag

Posted 15 March 2013 - 01:02 AM

I am not sure why, but the link is not working properly 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

Thank you, 

Monika



#7 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 15 March 2013 - 01:25 AM

Hi Monika

 

I only see one slider on that page.



#8 pkonieczny

pkonieczny

    Member

  • Members
  • 15 posts
  • Country: Country Flag

Posted 15 March 2013 - 01:36 AM

Only one is showing, but I cloned 5 carousels and they show in meta settings for that page. Right now they pull from different post categories, that's why one is visible. Should I change it to "show all" for all 5 of them, so they all show? Will this help?



#9 pkonieczny

pkonieczny

    Member

  • Members
  • 15 posts
  • Country: Country Flag

Posted 15 March 2013 - 01:44 AM

Hi again, 

 

 I created second page 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 The only difference between those two pages is that carousels are pulling from different categories and in the Gallery 2 (page I just created) they have "show all" set instead of categories. I don't know why they dissapear just after I assign post category..

 

Thank you for your help, 

Monika



#10 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 15 March 2013 - 02:06 AM

Right, i see what you mean. I'll need to speak to one of our developers and ask them to take a look at that and see whats happening.

 

If you could leave both those pages active for me for the time being. Once I've heard back from them I'll be able to advise further.



#11 pkonieczny

pkonieczny

    Member

  • Members
  • 15 posts
  • Country: Country Flag

Posted 15 March 2013 - 02:46 AM

Sounds good. Thank you for your help. 

Monika



#12 Danny

Danny

    Is Awesome!

  • Moderators
  • 17653 posts
  • LocationManchester, UK
  • Country: Country Flag

Posted 15 March 2013 - 08:21 AM

Hi Monika,

 

Please disable all non-PageLines plugins, as I am unable to recreate your issue.

 

Please Login or Register to see this Hidden Content



#13 pkonieczny

pkonieczny

    Member

  • Members
  • 15 posts
  • Country: Country Flag

Posted 15 March 2013 - 05:29 PM

Hi Danny, 

 

I deactivated all plugins and still have the same problem. Is there anything else I can do? 



#14 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 15 March 2013 - 10:26 PM   Best Answer

Hi Monika

 

Can you check you have enough images to fill each slider when using a single post category. I've spoken to our developer and if the slider doesn't have enough images to fill it then the javascript code will cause a conflict, which could be what you're seeing on your page.



#15 pkonieczny

pkonieczny

    Member

  • Members
  • 15 posts
  • Country: Country Flag

Posted 15 March 2013 - 11:49 PM

Hi James, 

 

 It worked! I changed the number of displayed items to 3, which is the minimum number of posts for category, and it worked. Thank you so much for your help!

 

Best regards,

Monika



#16 James B

James B

    Advocate

  • Members

  • 5126 posts
  • LocationSurrey - UK
  • Country: Country Flag

Posted 16 March 2013 - 01:18 AM

That's brilliant Monika, glad it worked :-)