Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Projects Question about text field


Question

9 answers to this question

Posted · Report post

Well that wouldn't make any sense, or else the whole section wouldn't work. The section uses the featured image as the main project thumbnail. As long as you follow those instructions step by step you shouldn't have any issues at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for being patient.

I removed the inserted gallery that I had.

However, on the Mowery Consulting one, I deleted the images, then re-uploaded them.

The gallery worked only WITHOUT a Featured Image in place.

I'm still not sure why the Brown Business Brokers works and this one doesn't.

The Galleries need to be created as Media Files rather than Attachment Pages, correct?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi

It's using the content you type into the content editor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

It seems like when I look at the demo the text is showing up inside the box.

Mine is showing below even though it's in the text editor.

Also, I am adding these as galleries within the content editor, but they are not appearing to the left of descriptions as seen in the demo.

I know I'm doing something wrong here.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Be sure to read through the instructions. On the steps for the gallery, it says to not insert the gallery, only create it, then close out of the window. I can see text here on this single project, so you must have entered text into the text editor there.

 

http://screencast.com/t/aj9Fh4vJU

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I can see from your site that you have inserted the gallery, onto the page. Do not insert the gallery onto the page. Simply create the gallery, and close out of the media screen.

 

These, mean you have actually inserted the gallery into the post:

http://screencast.com/t/skdrY5wW3sa

 

Nick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sorry Man, but That is exactly what I'm doing on the Mowery Consulting one and still not showing up.

 

http://screencast.com/t/cwBIgKEjI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites