Jump to content


Photo
Kenburner Slider

Ken Burner Slider not working



Best Answer margeaux7 , 06 March 2013 - 04:55 PM

I gave up and bought vimeo embed after 4 1/2 hours. I never got the video to load in the Ken Burner Slider. Only static graphics.

Go to the full post


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 margeaux7

margeaux7

    Super Member

  • Members

  • 118 posts
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 06 March 2013 - 02:40 PM

I purchased the slider and installed it properly. Neither my vimeo video or a simple graphic will show up. Please assist me. Thank you.

http://www.ehr1.co/



#2 tmeister

tmeister

    Super Member

  • Members

  • 182 posts
  • LocationValle de Bravo, México
  • Country: Country Flag

Posted 06 March 2013 - 02:48 PM

Hi,

 

The issue is that the Black and White copy do not exist ( http://www.ehr1.co/w...nt_Final_bw.jpg )

 

1 question, the media that you are using was uploaded after the section installation? this is because the section create a Black and White copy for the image, and if you are using media uploaded before you installed the section that copy do not exist.

 

Now, if you upload the images after the section install, please be sure to read this one http://tmeister.net/...ing-any-slides/

 

Best,

Enrique



#3 margeaux7

margeaux7

    Super Member

  • Members

  • 118 posts
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 06 March 2013 - 03:03 PM

Thank you for such a quick response. See screenshots. Neither image or video shows up.

http://www.maggpie.com/video.png

http://www.maggpie.com/image.jpg



#4 margeaux7

margeaux7

    Super Member

  • Members

  • 118 posts
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 06 March 2013 - 04:26 PM

Could someone please help me?



#5 margeaux7

margeaux7

    Super Member

  • Members

  • 118 posts
  • Framework Version:2.3
  • Country: Country Flag

Posted 06 March 2013 - 04:55 PM   Best Answer

I gave up and bought vimeo embed after 4 1/2 hours. I never got the video to load in the Ken Burner Slider. Only static graphics.







Also tagged with one or more of these keywords: Kenburner Slider