Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Navable Mobile Menu not loading

Question

Posted · Report post

Nick, you are a great plugin producer, let me start with that.  Thanks for your patience as I deploy your sections/plugins across my network.  So, I've used the navable plugin on two separate sites now, on one, it is working perfectly (ecd.transformecommunications.com) but on the other (redwoodpark.ca/home) it isn't working at all.  The only differences between the two that I can think of is that the second site is running WP Multisite and content was imported from another site, menus included.  I've gone in and set the menu in the menus area and also saved the menu as well in case that was an issue.  

 

I can't think of why I might be getting this issue on one site but not the other.

 

Any ideas?

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Posted · Report post

Hi!

I think you have the pagelines-sections folder in the wrong spot or something? Your base theme is not supposed to be loading a pagelines-sections folder. This is the URL being returned on the script

 

http://redwoodpark.ca/wp-content/themes/basetheme/sections/pagelines-sections/js/jquery.navable.min.js?ver=3.5.1

 

It's supposed to be

 

http://redwoodpark.ca/wp-content/plugins/pagelines-sections/navable/js/jquery.navable.min.js?ver=3.5.1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Huh.  Thanks Nick.  So, this time it's totally my fault.  What happened was I added the files as part of a 'starting point' framework and uploaded the files to the wrong area.  I deleted the files and reinstalled them and it's working beautifully.  

 

You sir, are a legend.

Share this post


Link to post
Share on other sites