Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0

Self duplicating clones and Sidebar errors


Question

Posted · Report post

I have two issues:
 
1. I am having duplicate clones show up.  They invent themselves -- even sections that I've never used before have three clones.  I have no idea where most of the clones are.
 
2.  The content box that I put in my sidebar does not show up on all pages.
 
I definitely have the sidebar activated.  I deleted and reinstalled pagelines and the theme that I'm using (simplicate). 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Posted · Report post

Hi Louis

 

Ok strange thing, I've logged in to the site and it's not showing the duplicates like it did when you were in live chat. It seems to have reset it's self.

 

http://screencast.com/t/on21FkraIKzW

 

Are you still seeing the duplicates your end?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Looks like you've got this sorted as the content box is showing in the sidebar on all pages now :-)

 

Let us know :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I switched to generally using the WP wigets. 

 

I have been experimenting with the content box.  When I created two content boxes, all of the sections duplicated themselves.  Something weird is still happening.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi there,

 

What's the url to the site, the one you were using last time doesn't seem to be active anymore.

Share this post


Link to post
Share on other sites